Úvod
Magazín
Vraťte se opět do skvělé formy! Jednoduše a s úsměvem

Vraťte se opět do skvělé formy! Jednoduše a s úsměvem

Znáte ten pocit, kdy se po Novém roce podíváte do zrcadla a z něj se na vás najednou kouká úplně jiná osoba? Vypadá jako vy, ale je o něco unavenější a rozhodně má o pár kil víc. Nezavírejte před jejími nedostatky oči, ale pomozte jí cítit se znovu skvěle, zdravěji a sexy. Kromě racionální stravy a cvičení pro vás máme hned několik tipů na to, jak k znovuzískání svůdné postavy trochu pomoct.

MĚJTE MENŠÍ POCIT HLADU

Kombinace účinných látek v přípravku Maxivitalis Slimax Forte zabezpečí omezení pocitu hladu, neovladatelné chuti k jídlu i vázání tuků a cukrů z potravy, a tak dopomůže k vysněné postavě. Navíc podporuje správné odbourávání tuků z tukových buněk. Reguluje hladinu krevní glukózy a díky želatinovým tobolkám se látky velmi účinně vstřebávají.

FIT BEZ JO-JO EFEKTU

Trojí účinek programu XLS Medical pomáhá při hubnutí tím, že váže až 27 % tuku přijatého v potravě, snižuje chuť k jídlu či na sladké a zlepšuje funkci trávicí soustavy. Navíc díky jeho nové formě můžete přípravek užít opravdu kdykoliv, protože není nutné zapíjet ho vodou. Poskytuje tak velmi jednoduché a pohodlné řešení on-the-go.

PROČISTĚTE SE POMOCÍ VLÁKNINY

Při nadváze je tím správným pomocníkem Psyllium Galmed. Indická vláknina pročišťuje trávicí ústrojí a zbavuje organismus škodlivých látek. Tím, že doplňuje obsah vlákniny, napomáhá správnému vyprazdňování a změkčuje stolici. Přispívá k dobré fyzické i duševní kondici a je vhodným prostředkem při zácpě i průjmu.

PRO KRÁSNÉ A ZDRAVÉ TĚLO

Chlorella získává na popularitě zejména pro svou schopnost podpořit přirozenou obranyschopnost organismu, normální trávení a také funkci jater. Vyzkoušejte tu od Mojí lékárny z Taiwanu, která je tím nejlepším zdrojem chlorelly vůbec.

ŠTÍHLÁ LINIE ZABALENÁ DO VOŇAVÉHO ČAJE

Směs čajů a bylin v čaji Leros Natus Štíhlá linie skvěle doplní pitný režim a navíc chutná báječně. Černý a zelený čaj ve směsi chrání organismus před oxidačním stresem a podporuje odbourávání tuků. Máta a kopřivová nať zas podporují trávení a vylučování škodlivých látek. Neobsahuje navíc ani žádné konzervační látky či chemické přísady.

PŘÍRODNĚ K DOKONALÉMU TRÁVENÍ

Megafyt Bylinková lékárna Trávení obsahující fenyklové a anýzové plody pro tlumení nadýmání a křečí a také pro podporu vylučování trávicích enzymů. Čajová směs příjemně zahřeje a dopomůže k bezproblémovému trávení.

414