Úvod
Magazín
Jak potěšit své blízké a přitom věnovat kousek zdraví?

Jak potěšit své blízké a přitom věnovat kousek zdraví?

Vánoční svátky s sebou kromě radosti nesou i jistou dávku stresu s přípravou a nákupem dárků pod stromeček. Tu letos s námi rovnou vynechte. Přinášíme vám tipy na dárky pro celou rodinu, které vaše blízké nejenom potěší, ale darujete s nimi i něco navíc – darujete zdraví.

O maminky, manželky i přítelkyně je potřeba důkladně pečovat tak, aby pořád zůstávaly krásné, mladé a spokojené. Krém s rostlinnými kmenovými buňkami SynCare NICREAM zaručí regeneraci a uklidnění jejich pokožky, o výživu a revitalizaci vlasů se pak postarají proteinový šampon a kondicionér v balení Revalid SPECIAL EDITION.

Ženy by měly (nejenom o Vánocích) dbát o štěstí a vitalitu svých manželů, partnerů i tatínků. V tom jim pomůže doplněk stravy CemioRED3, který podporuje sexuální zdraví i zdraví prostaty a fyzickou kondici mužů. Vedle nešlápnete ani s přípravkem Prostenal CONTROL podporujícím správnou funkci prostaty a celkovou vitalitu.

Aby se babička mohla opět s chutí a bez obav zasmát se svými vnoučátky, pořiďte jí na Vánoce fixační krém Corega pro bezstarostný úsměv. Nebo jí pomozte mít přehled o svém zdraví pomocí tlakoměru Tensoval, který z pohodlí domova změří tlak stejně přesně jako v ordinaci u praktického lékaře.

Bezbolestný pohyb, úsměv a dobrá nálada. To svědčí našim dědečkům nejvíce. Proto podořte na Vánoce jejich bezbolestné stáří doplňkem stravy CEMIO Kamzík, který obsahuje kolagen nové generace v kvalitě CollPure® a vitamin C. Bez dalších příměsí, bez umělých barviv a ve formě želatinových kapslí pro snadné polykání.

Rodiče by si pro své ratolesti přáli hlavně silnou obranyschopnost a zdraví, děti zas milují skvělou chuť sladkostí. Obojí jim můžete darovat v želé multivitaminech Vibovit Imunity s komplexem 10 vitaminů a minerálních látek. Pro podporu dětské imunity slouží také želatinové tablety Walmark Marťánci Gummy, které neobsahují žádná umělá sladidla, konzervanty, lepek ani laktózu.

Nadělte pod stromeček zdraví nejenom své rodině, ale také přátelům. Vytvořte pro ně zajímavý dárkový koš, který bude obsahovat Nutrikaše probiotic, pohankové či špaldové nápoje od TOPNATUR, proteinové tyčinky DietLine Sport, zdravé oleje, semínka nebo sušené ovoce od Green Apotheke. Přidejte k tomu i Möllers Omega 3 rybí olej s omega-3 mastnými kyselinami a vitaminy D, A, E a darujete tak přátelům dokonalou „zdravou bombu“.

647