Úvod
Zdravá strava, čaje a bylinky
Nápoje
WELEDA BIO Rakytníková šťáva (bez cukru) 250ml

WELEDA BIO Rakytníková šťáva (bez cukru) 250ml

WELEDA BIO Rakytníková šťáva (bez cukru) 250ml

Nápoje

Rakytník podporuje přirozenou obranyschopnost organismu. Rakytník přispívá k normální činnosti a odolnosti imunitního systému, podporuje správné trávení i normální činnost kardiovaskulárního systému. Celý popis

Dostupný
Lékarny

375 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

Doplněk stravy

Rakytník podporuje přirozenou obranyschopnost organismu.

Bobule rakytníku jsou bohaté na vitamín C a další cenné vitamíny a antioxidanty (vitamín A, betakaroten, flavonoidy). Rakytník přispívá knormální činnosti a odolnosti imunitního systému, podporuje správné trávení i normální činnost kardiovaskulárního systému. BIO Rakytníková šťáva se vyrábí šetrnými metodami z čerstvých, na slunci uzrálých plodů rakytníku. Narozdíl od našeho BIO Rakytníkového sirupu není slazená, její účinek je koncentrovanější a je vhodná i pro diabetiky. Vhodné pro vegany.

Dávkování: 3x denně užívejte 1–2 čajové lžičky BIO Rakytníkového sirupu. Rozmícháním ve vodě či čaji získáte osvěžující nápoj s výraznou chutí.

Složení: Šťáva a dužina z plodů rakytníku.

z ekologického sběru ve volné přírodě, z biologického nebo bio-dynamického zemědělství

Doplněk stravy nenahrazuje pestrou stravu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Skladujte mimo dosah dětí. Po otevření dobře uzavřete a skladujte vlednici. Spotřebujte během následujících 4 týdnů.

Parametry

SUKL název

WELEDA BIO Rakytníková šťáva (bez cukru) 250ml

Značka

EAN

4001638502542

PDK

3778678

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]