Úvod
Doplňky stravy
Hubnutí
KNEIPP Odvodnění šumivé tablety 20 tablet

KNEIPP Odvodnění šumivé tablety 20 tablet

KNEIPP Odvodnění šumivé tablety 20 tablet

Hubnutí

Kneipp Odvodnění šumivé tablety mají vyvážené složení (hořčík, vápník, kofein a extrakt z listu kopřivy dvoudomé), které zabraňuje zadržování vody v těle a podporuje zrychlení metabolismu. Zefektivňují tak účinek odvodňovací kúry. Celý popis

Dostupný
Lékarny

131 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

Osvěžující nápoj s důležitými minerály
Nadměrné zadržování vody v těle vede k otokům končetin, břicha, celulitidě i zvýšenému pocení. Také může být příčinou, proč se vám dlouhodobě nedaří zhubnout.

Kneipp Odvodnění šumivé tablety s ananasovou příchutí doplňují bylinnou odvodňovací kúru o další látky, které podporují vylučování přebytečné vody z těla a doplňují potřebné minerály.

Obsahují přírodní výtažky z listů kopřivy dvoudomé, která je známá svými detoxikačními a diuretickými účinky. Hořčík pomáhá regulovat množství vody v těle a kofein nastartuje proces hubnutí.

Složení: Kyselina citrónová, uhličitan vápenatý, uhličitan hořečnatý, hydrogenuhličitan sodný, aroma, vitamin C, extrakt z listů kopřivy, kofein, sladidla: cyklamát sodný a sacharin sodný, vitamín E, barvivo: riboflavin 5'-fosfát

Parametry

SUKL název

KNEIPP Odvodnění šumivé tablety 20 tablet

Značka

EAN

4008233043050

PDK

3803484

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]