Úvod
Doplňky stravy
Močové cesty
KNEIPP 3 bylinky na odvodnění tob.60

KNEIPP 3 bylinky na odvodnění tob.60

KNEIPP 3 bylinky na odvodnění tob.60

Močové cesty

Léčivá síla petržele, jalovce a kopřivy, po které se ihned budete cítit lépe a štíhleji. Bylinky vám pomůžou vyloučit přebytečnou vodu z těla – a když je zkombinujete s šumivými tabletami, bude jejich efekt ještě silnější. Celý popis

Dostupný
Lékarny

232 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

Popis Produktu

Stává se vám někdy, že obuv, do které jste ráno bez problémů vklouzli, začíná odpoledne nesnesitelně tlačit? Možná je to tím, že vaše tělo nadměrně zadržuje vodu. Nedostatek pohybu, příliš sladkého či slaného, sedavé zaměstnání či užívání hormonální antikoncepce. To všechno může být příčinou nadměrného zadržování vody, které se může projevit otoky nebo celulitidou. Kneipp® 3 bylinky na odvodnění pomáhají vyloučit přebytečnou vodu z těla, a zároveň podpoří přirozenou a správnou funkci ledvin. Obsahuje sušené byliny - kopřivu, petržel a jalovec – od nepaměti známé a užívané pro své diuretické účinky. Kneipp tyto bylinky jemně rozemlel a vměstnal do jediné tablety. K bylinkám pro podporu ledvin pak přidal ještě hořčík a biotin pro podporu udržení rovnováhy vody v těle. Výhody Kneipp 3 bylinek na odvodnění: pomáhají vyloučit škodlivé látky z těla přirozenou cestou, podporují látkovou výměnu, jsou vhodné i pro ty, kteří trpí otoky nohou nebo zavodněním organismu způsobeným syntetickými léky. Ve spojení s vyváženou stravou, dostatečným příjmem tekutin a pohybem se budete cítit mnohem lépe. Nejlepších výsledků dosáhnete v kombinaci s Kneipp šumivými tabletami Odvodnění, které vám pomohou dodat důležité minerály. 

Použití

1 tobolku 2 - 4× denně. Užívejte před jídlem. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny (např. voda nebo neslazený bylinkový čaj).

Specifika produktu

Obsahuje sušené byliny - kopřivu, petržel a jalovec

Složení

Léčivá látka:

  • hořčík 30 mg (16 % RHP*), biotin 12,5 mcg (50 % RHP*), kopřivové listy - prášek 100 mg, bobule jalovce - prášek 100 mg, petržel - prášek 100 mg.

Další  látky:

  • práškovanou nať petržele, práškované listy kopřivy, práškované plody jalovce, želatinu, oxid hořečnatý, protispékavé látky: mastek a oxid křemičitý, barvivo: oxid titaničitý, protispékavé látky: hořečnaté soli mastných kyselin, biotin.

Další informace

Nepřekračujte doporučené dávkování uvedené na obalu přípravku. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Doplněk stravy nenahrazuje vyváženou a pestrou stravu. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte v chladu a suchu. Minimální trvanlivost uvedena na spodní straně obalu.

Parametry

SUKL název

KNEIPP 3 bylinky na odvodnění tob.60

Značka

EAN

4008233100159

PDK

3347417

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]