Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Tělová dermokosmetika
Gely, emulze a koncentráty
Babé Tělo - Olejový sprchový gel 500 ml (Oil Soap)

Babé Tělo - Olejový sprchový gel 500 ml (Oil Soap)

Dárek
8437000945970_Babé Oil Soap 500ml

Babé Tělo - Olejový sprchový gel 500 ml (Oil Soap)

Gely, emulze a koncentráty

Olejový sprchový gel určený zejména pro velmi suchou nebo atopickou pokožku. Vyrobeno z více než 40 % olejů rostlinného původu, bohatých na Omega 3, 6 a 9 mastné kyseliny. Pro všechny typy pokožky.
Celý popis

Dostupný
Lékarny

473 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Olejový sprchový gel vhodný pro všechny typy pokožky. Speciálně doporučeno pro velmi suchou nebo atopickou pokožku. Obsahuje více než 40 % rostlinných olejů, bohaté na Omega 3, 6 a 9, prebiotika a probiotické lyzáty. Vyživující a regenerační síla olejů je vhodná pro každodenní použití a nabízí jedinečný zážitek. Tento olejový sprchový gel je jedním z našich nejikoničtějších výrobků díky účinnosti svého složení s více než 40 % rostlinných olejů, jeho smyslné olejové textuře, která se vstřebává do pokožky, a svým skvělým nutričním vlastnostem. Neobsahuje vodu ve svém složení, což z něj dělá výrobek, který se přizpůsobuje přirozené rovnováze pokožky. Je ideální pro každodenní použití ve sprše, jemně čistí pokožku, aniž by ji vysušovalo. Jednou z jeho hlavních charakteristik je jeho olejová textura, skládající se z olejů bohatých na esenciální mastné kyseliny, které při kontaktu s vodou a pokožkou emulgují a vytvářejí jemnou pěnu. Tato vlastnost činí Oil Soap extrémně výživným a poskytuje okamžitou jemnost a hloubkovou hydrataci od prvních okamžiků koupání.                                                                                                                                                                    

Výhody:
KOUPELOVÝ GEL PRO KAŽDODENNÍ POUŽITÍ S ​​VYSOKÝM OBSAHEM PŘÍRODNÍCH OLEJŮ, KTERÉ HLOUBKOVĚ VYŽIVUJÍ A HYDRATUJÍ POKOŽKU.

• Chrání bariérovou funkci a pečuje o kožní mikrobiom
• Vysoce vyživující díky svému složení se 40 % rostlinných olejů
• Obnovuje úroveň hydratace pokožky, protože je bohatý na esenciální mastné kyseliny (Omega 3, 6 a 9)
• Zabraňuje dehydrataci a dodává intenzivní výživu
• Rychle zmírňuje napjatost a svědění
• Zanechává příjemný a smyslný uživatelský zážitek díky olejové textuře
• Jemné čištění pokožky díky syndetovému složení

Používejte denně jako sprchový nebo koupelový gel. Naneste malé množství produktu na ruce a vmasírujte na vlhké tělo. Jakmile napěníte tělo, opláchněte jej velkým množstvím vody. Pro kompletní péči o tělo doporučujeme po umytí hydratovat tělo naším vyživujícím olejovým balzámem Balm to Oil.

*Tento seznam složek podléhá regulačním změnám, proto si pozorně přečtěte seznam vytištěný na obalu produktu, abyste se ujistili o jeho složení.                                                                                                                                                 Složení: GLYCINE SOJA OIL,LAURETH-4,MIPA-LAURETH SULFATE,PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES,PROPYLENE GLYCOL,PLUKENETIA VOLUBILIS SEED OIL,ZEA MAYS OIL,PARFUM,ROSA MOSCHATA SEED OIL,PEG-8,TOCOPHEROL,HEXYL CINNAMAL,ALPHA-ISOMETHYL IONONE,ASCORBYL PALMITATE,HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL,ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT,ASCORBIC ACID,CITRIC ACID

Vhodné pro všechny typy pleti. Zvláště se doporučuje pro velmi suchou nebo atopickou pokožku.
 

Parametry

SUKL název

BABÉ Omega sprchový gel 500ml

Značka

EAN

8437000945970

PDK

3287977

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]