Úvod
Zdravá strava, čaje a bylinky
Nápoje
WELEDA BIO Rakytníkový sirup 250 ml

WELEDA BIO Rakytníkový sirup 250 ml

WELEDA BIO Rakytníkový sirup 250 ml

Nápoje

Rakytník podporuje přirozenou obranyschopnost organismu. Rakytník přispívá k normální činnosti a odolnosti imunitního systému, podporuje správné trávení i normální činnost kardiovaskulárního systému. Celý popis

Dostupný
Lékarny

337 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

Doplněk stravy

Rakytník podporuje přirozenou obranyschopnost organismu 
 
Bobule rakytníku jsou bohaté na vitamín C a další cenné vitamíny a antioxidanty (vitamín A, betakaroten, flavonoidy). Rakytník přispívá k normální činnosti a odolnosti imunitního systému, podporuje správné trávení i normální činnost kardiovaskulárního systému.

Sirup se vyrábí šetrnými metodami z čerstvých, na slunci uzrálých plodů rakytníku a díky přislazení BIO cukrem a BIO medem má příjemnou osvěžující chuť.

Dávkování: 3x denně užívejte 2–3 čajové lžičky BIO Rakytníkového sirupu. Rozmícháním ve vodě či čaji získáte osvěžující nápoj s výraznou chutí.

Složení: Cukr, šťáva a dužina z plodů rakytníku(42 %), med.

z biologického zemědělství

z ekologického sběru ve volné přírodě, biologického nebo bio-dynamického zemědělství

Doplněk stravy nenahrazuje pestrou stravu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Skladujte mimo dosah dětí. Po otevření dobře uzavřete a skladujte vlednici. Spotřebujte během následujících 4 týdnů.

Parametry

SUKL název

WELEDA BIO Rakytníkový sirup 250 ml

Značka

EAN

4001638502535

PDK

3778686

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]