Úvod
Péče o matku a dítě
Vitamíny a minerály
Pro děti
Vitar Kids Omega 3+vit.D+vit.E cps.60

Vitar Kids Omega 3+vit.D+vit.E cps.60

Vitar Kids Omega 3+vit.D+vit.E cps.60

Pro děti

Doplňujte dětem chybějící omega 3 mastné kyseliny pro správnou funkci mozku, zraku a srdce ochucenými žvýkacími tabletami s příchutí tutti-frutti. Celý popis

Dostupný
Lékarny

218 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

Nenasycené mastné kyseliny EPA a DHA, které známe spíše pod souhrnným názvem Omega 3, patří mezi esenciální látky. Tedy takové, které jsou pro tělo nezbytné k jeho činnosti, neumí si je ale samo vytvořit a musíme mu je dodávat v potravě. Nejznámějším zdrojem Omega 3 mastných kyselin je rybí olej. Zkuste však dětem dát lžičku rybího tuku. Brrrr! Teď je ale všechno jinak. BioPure DHA je rybí olej zpracovaný a ochucený tak, že rybí (pa)chuť je zcela potlačena a zůstává jen přidaná lahodná chuť ovoce. Děti si jej zamilují! Obsažené aktivní látky (DHA,EPA) přispívají k: normální mozkové činnosti*, normálnímu stavu zraku*, normální srdeční činnosti**. Obsažená aktivní látka (vitamin D3): je potřebná pro normální růst a vývin kostí u dětí, přispívá k normální funkci imunitního systému.

*Příznivého účinku je dosaženo při denním příjmu 250 mg DHA denně.

**Příznivého účinku je dosaženo při denním příjmu 250 mg EPA a DHA denně.

Dávkování 
Doporučené dávkování: děti od 3 do 8 let let 1 -2 kapsle denně. Dospělí a děti od 9 let 2-4 kapsle denně. Není určeno pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.

Složení: BioPure DHA - rybí olej, aroma, D–alfa–tokoferol, pomerančový olej, směs tokoferolů, sladidlo – sukralóza, cholekalciferol.

Upozornění: nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě od 5°C do 25 °C v dobře uzavřeném obalu. Minimální trvanlivost do konce data uvedeného na vrchní straně obalu.

Doplněk stravy.

Parametry

SUKL název

Vitar Kids Omega 3+vit.D+vit.E cps.60

Značka

Výrobce

EAN

8595011143041

PDK

4680808

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]