Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Čištění pleti
Micelární vody
VICHY Mineralizující termální voda 150ml

VICHY Mineralizující termální voda 150ml

VICHY Mineralizující termální voda 150ml

Micelární vody

Termální voda z Vichy je bohatá na vzácné, blahodárné minerály, díky kterým pokožku zklidňuje a působí proti volným radikálům. Je to vhodná denní péče pro jakýkoli typ pleti (i citlivou) žen i mužů. Vyzkoušejte naši termální vodu a získejte pro vaši pleť zdraví a krásu. Celý popis

Dostupný
Lékarny

294 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Účinnost
Mineralizující termální voda Vichy má přírodní původ a není možné ji vyrábět průmyslově. Předtím, než se dostane na povrch, při pomalém průchodu z hloubky křišťálově čistých magmatických skal v Auvergne, se Mineralizující termální voda Vichy přeměňuje a získává vzácné minerály, je čistá a blahodárná.
Mineralizující termální voda Vichy, přirozeně bohatá na 15 vzácných, blahodárných minerálů zahrnujících železo, draslík, vápník, mangan nebo křemík, je uznávaná pro své zklidňující, posilující a regenerační vlastnosti, prokázané 34 testy na 600 osobách všech typu pleti, včetně citlivé, pod dermatologickou kontrolou.

O 20% méně zarudnutí.
O 52% méně pocitu pálení.
Za 7 dní je suchost pleti redukována o 83 %. Klinická studie provedená v dermatologické ordinaci na 50 subjektech ve věku od 18 do 60 let.

Aplikace
Po odlíčení a před aplikací vaší denní péče o pleť nastříkejte Termální vodu ze vzdálenosti 30 cm na perfektně vyčistěný obličej. Nechejte několik vteřin působit, poté pleť jemně osušte přiložením papírového ubrousku. Mineralizující termální vodu Vichy můžete použít také pro lepší trvanlivost make-upu a pro osvěžení pleti v průběhu celého dne.

Bezpečnost
100% čistá, přírodní aktivní látka, bez parfemace a konzervačních látek.

Složení
AQUA

Parametry

SUKL název

VICHY Mineralizující termální voda 150ml

Značka

Výrobce

EAN

3337871308612

PDK

3320042

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]