Úvod
Péče o matku a dítě
Vitamíny a minerály
Pro děti
Vibovit Imunity, želé multivitaminy 50 ks

Vibovit Imunity, želé multivitaminy 50 ks

Cenový hit
Vibovit Imunity_CZ

Vibovit Imunity, želé multivitaminy 50 ks

Pro děti

Vibovit Imunity - želé multivitamíny pro děti s příchutí černého bezu, obsahující komplex 11 vitamínů a minerálů pro podporu zdravé imunity dětí nejen v sychravém počasí. S vysokým obsahem vitaminu D a C, se 100% přírodními barvivy a aroma. Celý popis

Nedostupný
Lékarny

155 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

Popis Produktu

Vibovit Imunity, želé multivitamíny pro děti, obsahují komplex 11 vitamínu a minerálu pro podporu zdravé imunity dětí nejen v sychravém počasí. S vysokým obsahem vitamínu D a C a 100% přírodními barvivy a aroma. Vitamíny D, C, A, B6, B12, zinek a selen podporují normální fungování imunitního systému. Vitamín A a zinek přispívají k udržení normálního stavu zraku. Vitamín D také přispívá k udržení normálního stavu kostí a zubu. Vitamín B6, niacin a biotin přispívají k normálnímu fungování nervové soustavy. Selen podporuje normální fungování štítné žlázy.

Použití

Děti od 3 do 4 let 1 želé denně. Děti starší 4 let 1-2 želé denně. 

Specifika produktu

Upozornění: Nepřekračujte doporučenou denní dávku 1-2 želé denně. Doplněk stravy není určen jako náhrada pestré, vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Neužívejte v případě přecitlivělosti na některou ze složek. Není určeno pro děti do 3 let. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Složení

glukózový sirup; cukr; voda; veprová želatina; koncentrovaná pomerancová štáva; kyselina L-askorbová (vitamín C); regulátor kyselosti: kyselina citronová; koncentrovaná štáva zcerného bezu 0,4 %; citran zinecnatý (zinek); DL-- -tokoferylacetát (vitamín E); nikotinamid (niacin); rutin; aroma; retinyl-palmitát (vitamín A); pyridoxin-hydrochlorid (vitamín B6); leštící látka: karnaubský vosk; kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová); selenicitan sodný (selen); D-biotin (biotin); cholekalciferol (vitamín D); kyanokobalamin (vitamín B12).

Další informace

Doplněk stravy. Neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Minimální trvanlivost do: viz dno lahvičky. Datum je zároveň označením šarže.
Skladování: Skladujte v suchu a temnu při teplotě mezi 15 – 25 °C. 

Parametry

SUKL název

Vibovit Imunity želé multivitamíny 50ks new

Výrobce

EAN

8594056567973

PDK

5054334

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]