Úvod
Zdravotnické prostředky
Zažívací trakt
Tasectan DUO Kids 12 sáčků

Tasectan DUO Kids 12 sáčků

Tasectan DUO Kids 12 sáčků

Zažívací trakt

Zdravotnický prostředek Tasectan DUO představuje první kombinaci tanátu želatiny a tyndalizovaných probiotik. Tato unikátní kombinace nejenže rychle léčí akutní průjem, ale i šetrně a přírodní cestou obnovuje funkci střev a střevní mikroflóru. Celý popis

Nedostupný
Lékarny

192 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

Omezuje doprovodné příznaky průjmu, jako jsou bolest břicha a křeče. Přírodní látka tanát želatiny vytváří na střevní sliznici ochranný film. Chrání jí tak před toxiny a neutralizuje zánětlivé procesy ve střevě. Podporuje rychlejší odchod škodlivých látek z těla. Tyndalizovaná probiotika obnovují epiteliální bariéru a podporují obnovu přirozené střevní mikroflóry. Působí na všechny typy průjmu bez ohledu na jejich příčinu. Neovlivňuje vstřebávání jiných léků. Dobře přijímaný nejmenšími dětmi díky chuti. Vhodné pro děti od narození.

Dávkování: Děti mladší než 3 roky užívají 1 sáček každých 6 hodin d vymizení příznaků. Děti ve věku od 3 do 14 let užívají 1-2 sáčky každých 6 hodin do vymizení příznaků.
Přimíchejte do kojeneckého mléka, polotekuté stravy či nápoje (přesnídávky, banánu, ...) dle věku dítěte.


Složení: Obsahuje tanát želatiny 250 mg a tyndalizovaná probiotika 12 mg.

Parametry

SUKL název

Tasectan DUO Kids 12 sáčků

EAN

3830070470444

PDK

3844504

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]