Úvod
Doplňky stravy
Klouby, kosti, svaly
SUPREUMA PharmaSuisse tbl.30

SUPREUMA PharmaSuisse tbl.30

SUPREUMA PharmaSuisse tbl.30

Klouby, kosti, svaly

Tablety s obsahem extraktu z avokáda a sóji (AvoVida) a zázvorového extraktu pro zachování pohyblivosti kloubů. Celý popis

Dostupný
Lékarny

316 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

Osvědčené přírodní extrakty pro Vaše klouby. Přípravek SUPREUMA obsahuje extrakt z avokáda a sóji (AvoVida) se standardizovaným obsahem fytosterolů a zázvorový extrakt se standardizovaným obsahem gingerolů.

AvoVida je patentovaný extrakt z avokádového a sójového oleje, standardizovaný na obsah avokádových a sójových fytosterolů v poměru 1:2.
Extrakt ze zázvoru se standardizovaným obsahem gingerolů působí příznivě na klouby a kosti. Nemá nepříznivé účinky na žaludeční sliznici.

Dávkování
Užívejte 1 tabletu denně.

Složení
AvoVida - extrakt z avokáda a sóji 300 mg (z toho: fytosteroly 90 mg), extrakt ze zázvoru 150 mg (z toho: gingeroly 7,5 mg) v jedné tabletě.

Stabilizátory: mikrokrystalická celulóza, fosforečnan vápenatý; extrakt z avokáda a sóji (Persea americana – plod, Glycine max – semeno), zázvor – extrakt (Zingiber officinalis – oddenek), nosič: škrob; protispékavé látky: oxid křemičitý, hořečnaté soli mastných kyselin; potahové látky: E464, E460, E570.

Upozornění
Není určeno pro děti do 5 let, těhotné a kojící ženy. Výrobek není určen k používání jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Neobsahuje lepek ani geneticky upravené látky.

Parametry

SUKL název

SUPREUMA PharmaSuisse tbl.30

EAN

8594158170095

PDK

3302289

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]