Úvod
Péče o matku a dítě
Vitamíny a minerály
Pro těhotné
Sunar Gravimilk s příchutí čokoláda 450g

Sunar Gravimilk s příchutí čokoláda 450g

Sunar Gravimilk s příchutí čokoláda 450g

Pro těhotné

Sunar Gravimilk s příchutí čokoláda je obohacený mléčný nápoj pro plánované těhotenství, těhotné ženy a kojící maminky. Sunar Gravimilk je vyrobený z plnotučného mléka a je bez přidaných cukrů a umělých sladidel. Je obohacený o vybrané vitaminy a minerální látky, na jejichž dostatečný příjem je v tomto období kladen větší důraz.
Celý popis

Dostupný
Lékarny

274 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

extended content cz benefity 1195x400px


Pokud kojíte nebo čekáte děťátko, víte, že na vyvážené stravě zvláště záleží, protože již nejde jen o vás. Sunar Gravimilk je mléčný nápoj, určený k obohacení jídelníčku těhotných žen i kojících maminek, který navíc pomáhá dodržovat pitný režim. Obsahuje omega-3 (DHA) + vyvážené množství vitaminů, minerálních látek a dalších potřebných živin. Gravimilk má nyní vylepšenou recepturu, která byla vyvinuta na základě aktuálních poznatků o výživě, a také ve spolupráci s nastávajícími a kojícími maminkami. Má vynikající přirozeně mléčnou chuť díky obsahu plnotučného mléka a neobsahuje žádné přidané cukry ani umělá sladidla.

Hlavní vlastnosti

Vybrané vitaminy a minerální látky obsažené v mléčném nápoji Sunar Gravimilk:

- Kyselina listová je rovněž obsažena v aktivní formě zvané folát, působí příznivě na krvetvorbu, přispívá k růstu zárodečných tkání během těhotenství, podílí se na procesu dělení buněk a normální psychické činnosti.
- Vitaminy sk. B (B1, B2, B6, B12) – přispívají k normálnímu energetickému metabolismu, normální činnosti nervové soustavy a ke snížení míry únavy a vyčerpání.
- Vitaminy D a C podporují správnou funkci imunitního systému 
- Jód přispívá k normální činnosti nervové soustavy 
- Železo přispívá k rozvoji poznávacích funkcí dětí 
- Vápník je potřebný pro udržení normálního stavu zubů a kostí 
- Hořčík přispívá k normální činnosti nervové soustavy, ke snížení míry únavy a vyčerpání a normální činnosti svalů
- Důležité Omega-3 polynenasycené mastné kyseliny, např. DHA. Příjem kyseliny dokosahexaenové (DHA) během mateřství přispívá k normálnímu vývoji mozku a zraku kojeného dítěte. 
 - Bez palmového a rybího oleje, bez přidaných cukrů a umělých sladidel
 - Snadná a rychlá příprava

 

Benefity:

Z plnotučného mléka
Bez přidaných cukrů a sladidel*
Vyvážená denní dávka vitaminů a minerálů

*Obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry

 

Nekombinujte s doplňky stravy ev. jejich užívání konzultujte s vaším lékařem. Nepoužívejte jako náhradu pestré stravy.

 

Složení: Sušené plnotučné mléko 56,6 %, maltodextrin, sušené odtučněné mléko 7 %, sušená sladká syrovátka (z mléka), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku 7 %, vláknina inulin, vitaminy (biotin, D3, E, K1, thiamin (vitamin B1), riboflavin (vitamin B2), B6, kyselina listová, L-metylfolát, B12, C), minerální látky (uhličitan vápenatý, jodid draselný, síran železnatý, uhličitan hořečnatý, síran zinečnatý), kyselina dokosahexaenová (DHA), aroma.

Skladujte na suchém a tmavém místě při teplotě do 24 °C a v dostatečné vzdálenosti od tepelných zdrojů. Neskladujte v chladničce. Vždy podávejte pouze čerstvě namíchanou porci. Připravenou porci spotřebujte do 2 hodin. Nespotřebovanou porci dále neuchovávejte a znova nepodávejte. Po přípravě každé dávky balení vždy pečlivě uzavřete a uložte na suchém a tmavém místě. Obsah otevřeného balení spotřebujte do 4 týdnů. 

 

Sunar Gravimilk se připraví snadno a rychle pouhým přidáním vody. Na přípravu jedné dávky je potřeba 45 g prášku a 160–200 ml pitné vody o teplotě 37-40 oC. 
• Do připravené sklenice vlijte asi 50 ml pitné vody o teplotě 37-40 oC a přidejte 45 g prášku (asi 4-4,5 polévkové lžíce). 
• Dobře rozmíchejte lžičkou na hladkou kašičku.  
• Doplňte zbytkem připravené vody tedy 110–150 ml a dobře rozmíchejte. 
• Při přípravě v šejkru dejte do šejkru 45 g prášku, přidejte 160–200 ml pitné vody o teplotě 37–40 oC a dobře promíchejte. 
• Nápoj je možné podávat jako studený či teplý koktejl a dle potřeby dochutit ovocem.
• Připravený nápoj spotřebujte do dvou hodin.
Upozornění: Při přípravě nevkládejte do mléčného prášku vlhkou lžičku. Nižší teplota vody může snížit rozpustnost mléčného prášku.

 

Doporučuje se konzumovat jednu dávku nápoje za den (45 g prášku + 160–200 ml pitné vody) připravenou dle návodu na přípravu. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nekombinujte s jinými doplňky stravy ev. jejich užívání vždy konzultujte s vaším lékařem. Nepoužívejte jako náhradu pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Balení obsahuje 10 porcí.

Parametry

SUKL název

Sunar Gravimilk s příchutí čokoláda 450g

Značka

Výrobce

EAN

8592084418984

PDK

4872033

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]