Úvod
Moje lékárna a Galmed produkty
Galmed produkty
Somnogal tbl.40 Galmed

Somnogal tbl.40 Galmed

Somnogal tbl.40 Galmed

Galmed produkty

Somnogal je komplexní rostlinný přípravek napomáhající zdravému spánku, duševnímu zdraví, kognitivním funkcím, relaxaci, tlumení stresu, a podporující funkci kardiovaskulárního, dýchacího a trávicího systému. Celý popis

Dostupný
Lékarny

182 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

 40 tablet

Doplněk stravy

SPÁNEK A UKLIDNĚNÍ

  • Přírodní báze
  • Šetrný k tělu
  • Nenávykový

Somnogal je komplexní rostlinný přípravek napomáhající zdravému spánku, duševnímu zdraví, kognitivním funkcím, relaxaci, tlumení stresu, a podporující funkci kardiovaskulárního, dýchacího a trávicího systému.

Kozlík lékařský podporuje usínání a spánek, tlumí stres, přispívá k duševnímu zdraví, k normálním kognitivním funkcím, k normální činnosti kardiovaskulárního a trávicího systému. Chmelový extrakt, mučenka a levandule podporují relaxaci a spánek. Chmelový extrakt obsahuje xanthohumol, jenž působí silně antioxidačně a přispívá k relaxaci. Meduňka podporuje duševní zdraví, kognitivní funkce, dýchací a trávicí systém, správnou činnost oběhové soustavy a hormonální rovnováhu. Bazalka posvátná podporuje správnou funkci dýchacího a imunitního systému.

Obsah v 1 tbl.             Hmot. v 1 tbl.            % RHP*
Chmel extrakt 10:1            50 mg                         -           
Meduňka extrakt 10:1        50 mg                         -
Mučenka extrakt  10:1       40 mg                         -           
Kozlík extrakt 10:1             40 mg                         -           
Levandule extrakt 4:1        40 mg                         -           
Bazalka extrakt 4:1            30 mg                         -           
* % referenční hodnoty příjmu, - není stanoveno

Složení:  plnidla (fosforečnan divápenatý, mikrokrystalická celulóza, hypromelóza), chmel otáčivý (Humulus lupulus, extrakt 10:1, šištice), meduňka lékařská (Melissa officinalis, extrakt 10:1, nať), kozlík lékařský (Valeriana officinalis, extrakt 10:1, kořen), levandule lékařská (Lavandula officinalis, extrakt 4:1, nať), mučenka pletní (Passiflora incarnata, extrakt 10:1, nať), bazalka posvátná (Ocimum sanctum, extrakt 4:1, list), protispékavé látky (oxid křemičitý, kroskarmelóza sodná, hořečnaté soli mastných kyselin), potahová látka (stabilizátor hypromelóza, lešticí látka PVA).

Doporučené dávkování: běžná dávka 1 tableta půl hodiny až hodinu před spaním. Při hmotnosti nad 85 kg lze užívat 2 tablety. Přípravek je možno užívat dlouhodobě, pro udržení účinku doporučujeme po dvou měsících užívání udělat několik dní pauzu a poté znovu pokračovat.

Upozornění: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy.  Skladujte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte v suchu a temnu při teplotě 4–25 °C. V případě, že užíváte léky ovlivňující centrální nervový systém, doporučujeme poradit se o užívání Somnogalu s lékařem nebo farmaceutem.

Hmotnost: 20,5 g

Parametry

SUKL název

Somnogal tbl.40 Galmed

Značka

Výrobce

EAN

8594058230561

PDK

4867298

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]