Úvod
Doplňky stravy
Spánek, stres
Solgar Hořčík plus vitamín B6 tbl.100.

Solgar Hořčík plus vitamín B6 tbl.100.

Solgar Hořčík plus vitamín B6 tbl.100.

Spánek, stres

Hořčík a vitamín B6 společně přispívají ke snížení únavy a vyčerpání, k normální činnosti nervové soustavy a syntéze bílkovin, k normální psychické činnosti, napomáhají také k normálnímu energetickému metabolismu. Celý popis

Dostupný
Lékarny

267 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

1140x330-CZ

Hořčík a vitamín B6 společně přispívají ke snížení únavy a vyčerpání, k normální činnosti nervové soustavy a syntéze bílkovin, k normální psychické činnosti, napomáhají také k normálnímu energetickému metabolismu.

Neobsahuje: lepek, pšenici, mléko, sóju, kvasnice, sladidla, umělá aromata a barviva.

Bez Kvasnice Bez lepku Bez Mleka Bez Psenice Bez Sladidla Bez Soya GMO Koser Uměla aroma Vegan

Dávkování a způsob užití:

Jako doplněk stravy dospělí užívají tři (3) tablety denně, nejlépe s jídlem nebo podle doporučení lékaře. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Doplňky stravy by se neměly používat jako náhrada pestré vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Obsahuje přírodní ingredience a barevné odchylky jsou normální a neovlivňují kvalitu produktu.

500x300-Horcik-plus-vitamin-B6 ÔÇô 2

Složení:

Nutriční údaje

 

% RHP*

Tři (3) tablety obsahují:  
Hořčík (oxid hořečnatý)400 mg107
Vitamín B6 (pyridoxin)25 mg1 786

*RHP (referenční hodnota příjmu)

Hořčík (oxid hořečnatý), objemová činidla (mikrokrystalická celulóza), protispékavé látky (rostlinný stearan hořečnatý, oxid křemičitý), kroskarmelóza, vitamín B6 (pyridoxin HCl), leštící látky (hydroxypropylmethyl celulóza, rostlinný glycerin (z palmojádrového a kokosového oleje, karnaubský vosk). 

Upozornění:

Pokud jste těhotná, kojíte, užíváte nějaké léky nebo máte jakýkoli zdravotní problém, poraďte se před užitím tohoto produktu se svým lékařem. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte při pokojové teplotě. Nepoužívejte, pokud vnější těsnění lahvičky chybí nebo je poškozené.

Parametry

SUKL název

Solgar Hořčík plus vitamín B6 tbl.100.

Značka

EAN

033984017207

PDK

4815529

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]