Úvod
Kosmetika a péče
Aromaterapie
Saloos Natur aroma airspray Eukalyptus 50ml

Saloos Natur aroma airspray Eukalyptus 50ml

Saloos Natur aroma airspray Eukalyptus 50ml

Aromaterapie

Přírodní osvěžovač s příjemnou vůní eukalyptu využijete k okamžitému provonění, vyčištění a zvlhčení vzduchu. Je vhodný při problémech při nachlazení i únavě. Jeho složení je čistě přírodní a představuje to nejlepší z aromaterapie. Základ tvoří 100% přírodní esenciální olej eukalyptus, který mu propůjčuje nejen svou jedinečnou vůni, ale i čisticí, antimikrobiální a povzbuzující účinky. Natur aroma airspray Eukalyptus můžete použít k rychlému a snadnému osvěžení vzduchu nebo vykouzlení příjemné atmosféry. Celý popis

Dostupný
Lékarny

137 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Použití: Osvěžovač vzduchu nastříkejte volně do prostoru kdykoliv během dne.

Složení: Alcohol denat. (Alkohol denat.); Parfum* (vůně 100% přírodních esenciálních olejů); Limonene**; *směs esenciálních olejů; **přirozená součást esenciálních olejů

Objem: 50 ml

Upozornění: Zamezte přímému vdechnutí a kontaktu s kůží a očima. Dráždivé. Uchovávejte mimo dosah dětí. Neskladujte v blízkosti tepelných zdrojů. Hořlavý. Nepoužívat vnitřně. Nebezpečí: obsahuje Eukalyptový olej. Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku.

Česká biokosmetika Saloos®

Oblíbený český výrobce certifikované přírodní kosmetiky vám přináší kvalitu, radost, krásu a zdraví již od roku 1993. Proslavil se dnes již ikonickými esenciálními oleji. Saloos také jako první v České republice splnil přísná kritéria biokvality a získal prestižní certifikaci kosmetiky CPK Bio.

Používá výhradně pečlivě vybrané, za studena lisované rostlinné a 100% esenciální oleje s výjimečnými aromaterapeutickými účinky. Z těchto vzácných přírodních ingrediencí vyrábí tu nejúčinnější kosmetiku zcela bez použití konzervantů, barviv a syntetické parfemace. Samozřejmostí je netestování na zvířatech a široký výběr veganské kosmetiky.

Parametry

SUKL název

Saloos Natur aroma airspray Eukalyptus 50ml

EAN

8594031326892

PDK

2610823

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]