Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Saloos Levandulová voda 100% BIO 100ml

Saloos Levandulová voda 100% BIO 100ml

Saloos Levandulová voda 100% BIO 100ml

Pleťová dermokosmetika

Květinová voda z čerstvých bio levandulových květů je ideální pro zklidnění citlivé pokožky, regeneruje a zmírňuje podráždění. Jemně tonizuje, šetrně dočistí pleť po odlíčení a příjemně osvěží na cestách. Působí mimořádně blahodárně na všechny typy pleti včetně zralé a problematické. O levanduli je známo, že má hojivé účinky a ulevuje při kožních problémech. Je velmi vhodná i k péči o jemnou dětskou pokožku. Ulehčuje rozčesávání vlasů a provonět s ní můžete i svůj šatník. Konejšivá vůně levandule uklidňuje a dopřává pocit klidu po náročném dni. Celý popis

Nedostupný
Lékarny

169 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Použití: Nastříkejte na obličej pro okamžité osvěžení a hydrataci kdykoliv během dne. Při odličování aplikujte na vatový tamponek a jemně pleť dočistěte. Po opalování, holení i depilaci použijte na pokožku pro zklidnění. Aplikujte na vlasy pro usnadnění rozčesávání.

Složení: 100% Bio Lavandula Angustifolia Water (100% Bio levandulová voda); Linalool**; **přirozená součást bio levandulové vody

Objem: 100 ml

Česká biokosmetika Saloos®

Oblíbený český výrobce certifikované přírodní kosmetiky vám přináší kvalitu, radost, krásu a zdraví již od roku 1993. Proslavil se dnes již ikonickými esenciálními oleji. Saloos také jako první v České republice splnil přísná kritéria biokvality a získal prestižní certifikaci kosmetiky CPK Bio.

Používá výhradně pečlivě vybrané, za studena lisované rostlinné a 100% esenciální oleje s výjimečnými aromaterapeutickými účinky. Z těchto vzácných přírodních ingrediencí vyrábí tu nejúčinnější kosmetiku zcela bez použití konzervantů, barviv a syntetické parfemace. Samozřejmostí je netestování na zvířatech a široký výběr veganské kosmetiky.

Parametry

SUKL název

Saloos Levandulová voda 100% BIO 100ml

Značka

EAN

8594031324997

PDK

4512902

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]