Úvod
Kosmetika a péče
Péče o tělo
Saloos Extra bio Arganový olej LZS 20ml

Saloos Extra bio Arganový olej LZS 20ml

Saloos Extra bio Arganový olej LZS 20ml

Péče o tělo

Vzácný omlazující olej na pleť důkladně vyživuje a hydratuje pleť. Navrací jí pružnost a skvěle působí proti vráskám. Díky vysokému obsahu antioxidantů a vitaminu E podporuje přirozenou regeneraci pleti. Je velmi šetrný a vhodný na péči o jemné oční okolí. A bezvadně se postará i o vlasy, navrací jim lesk, pružnost a pomáhá zacelit roztřepené konečky. Saloos® dováží Extra bio arganový olej přímo z Maroka od sdružení marockých žen, které jsou odměňovány podle zásad Fair Trade. Celý popis

Dostupný
Lékarny

157 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Použití

Jemně vetřete ráno i večer na navlhčenou pleť i do citlivého očního okolí a nechte vstřebat. Můžete použít i pro regenerační vlasový zábal. Naneste pár kapek oleje do vlhkých vlasů, nechte 10-15 minut působit a následně vymyjte šamponem.

Složení

Bio Argania Spinosa Kernel Oil (Bio arganový olej)

Objem

20 ml

Česká biokosmetika Saloos®

Oblíbený český výrobce certifikované přírodní kosmetiky vám přináší kvalitu, radost, krásu a zdraví již od roku 1993. Proslavil se dnes již ikonickými esenciálními oleji. Saloos také jako první v České republice splnil přísná kritéria biokvality a získal prestižní certifikaci kosmetiky CPK Bio.

Používá výhradně pečlivě vybrané, za studena lisované rostlinné a 100% esenciální oleje s výjimečnými aromaterapeutickými účinky. Z těchto vzácných přírodních ingrediencí vyrábí tu nejúčinnější kosmetiku zcela bez použití konzervantů, barviv a syntetické parfemace. Samozřejmostí je netestování na zvířatech a široký výběr veganské kosmetiky.

Parametry

SUKL název

Saloos Extra bio Arganový olej LZS 20ml

Značka

EAN

8594031324805

PDK

3910628

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]