Úvod
Kosmetika a péče
Přírodní kosmetika
Saloos Dermsanit sprej 50ml

Saloos Dermsanit sprej 50ml

Saloos Dermsanit sprej 50ml

Přírodní kosmetika

Přírodní bezoplachový čisticí sprej na ruce zajistí jejich dokonalou čistotu, ať už jste kdekoliv. Základ tvoří 70 % alkoholu a 100% přírodní esenciální olej litsea cubeba s antimikrobiálními účinky. Obohacený o hydratující glycerin zároveň chrání ruce proti vysušování. Nelepí, rychle se vstřebává a příjemně voní po citrusech. Celý popis

Nedostupný
Lékarny

101 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Použití: Sprej nastříkejte do dlaní a vtírejte do pokožky, než se zcela vstřebá. Neoplachujte.

Složení: Alcohol denat. (Alkohol denat.), Aqua (Voda); Glycerin (Hydratační složka z rostlinného oleje); Litsea Cubeba Fruit Oil (Esenciální olej z litsea cubeba); Citral**; Limonene**; Linalool**; Geraniol**; **přirozená součást esenciálního oleje;

Objem: 50 ml

Česká biokosmetika Saloos®

Oblíbený český výrobce certifikované přírodní kosmetiky vám přináší kvalitu, radost, krásu a zdraví již od roku 1993. Proslavil se dnes již ikonickými esenciálními oleji. Saloos také jako první v České republice splnil přísná kritéria biokvality a získal prestižní certifikaci kosmetiky CPK Bio.

Používá výhradně pečlivě vybrané, za studena lisované rostlinné a 100% esenciální oleje s výjimečnými aromaterapeutickými účinky. Z těchto vzácných přírodních ingrediencí vyrábí tu nejúčinnější kosmetiku zcela bez použití konzervantů, barviv a syntetické parfemace. Samozřejmostí je netestování na zvířatech a široký výběr veganské kosmetiky.

Parametry

SUKL název

Saloos Dermsanit sprej 50ml

Značka

EAN

8594031323969

PDK

3933216

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]