Úvod
Kosmetika a péče
Péče o tělo
Saloos Bio Švestkový olej 20ml

Saloos Bio Švestkový olej 20ml

Saloos Bio Švestkový olej 20ml

Péče o tělo

Oblíbený bio pleťový olej na vrásky, pigmentové skvrny a kruhy pod očima. Úžasná vůně švestkových jader připomíná marcipán. Získávání: lisování za studena Celý popis

Nedostupný
Lékarny

210 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Nepřekonatelný přírodní pomocník proti pigmentovým skvrnám, vráskám a tmavým kruhům pod očima. Báječně si poradí i v péči o suchou, zralou a citlivou pleť. Okamžitě si vás získá už při prvním přivonění a dotyku. Naprosto unikátní vůně totiž nečekaně připomíná slaďoučký marcipán.

Bio švestkový olej a jeho jedinečné účinky 

Vzácný olej na pleť lisovaný za studena ze švestkových jader dokonale vyživuje a zvláčňuje pleť. Pomáhá potlačit podráždění a minimalizovat pigmentové skvrny na obličeji i rukou. Je skvělým přírodním pomocníkem i na tmavé kruhy pod očima či vrásky. Pleti přirozeně navrací zářivý a mladistvý vzhled. Zanechává ji sametově hebkou na dotek a rozzářenou bez pocitu mastnoty.

Pečující olej na vlasy

Saloos Švestkový olej z ekologického zemědělství si díky lisování za studena zachová cenné antioxidanty a vitamíny. Formou vlasových zábalů nebo masky na vlasy pečuje o lámavé a krepaté vlasy. Nanesením na konečky vlasů je vyživí, opečuje a nádherně provoní.

JAK SPRÁVNĚ POUŽÍVAT
Vetřete do navlhčené pokožky obličeje včetně citlivého očního okolí, krku a dekoltu, pro regeneraci i do vlasů.
Použijte jej ráno jako podklad pod make-up i večer jako anti-age péči.
Přírodní výživná alternativa k pleťovému krému.

SLOŽENÍ
Bio Prunus Domestica Seed Oil (Bio švestkový olej)

Parametry

SUKL název

Saloos Bio Švestkový olej 20ml

Značka

EAN

8594031322108

PDK

3788156

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]