Úvod
Doplňky stravy
Vlasy, kůže, nehty
Revitalon Forte cps.90+30 zdarma

Revitalon Forte cps.90+30 zdarma

Cenový hit
revitalon-forte-90-30-tobolek.jpeg

Revitalon Forte cps.90+30 zdarma

Vlasy, kůže, nehty

Komplexní doplněk stravy pro krásné a silné vlasy. Celý popis

Dostupný
Lékarny

404 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

Revitalon Forte obsahuje unikátní kombinaci vyváženého množství rostlinných extraktů, vitaminů, minerálních látek a důležitých aminokyselin, které působí uvnitř organizmu, vyživují vlasy přímo od kořínků a současně přispívají k udržení přirozeného stavu zdravých vlasů. Aminokyseliny jsou základními stavebními kameny „vlasové“ bílkoviny keratin, která utváří strukturu vlasů i nehtů a rozhoduje o jejich kvalitě. Významný vliv na kvalitu vlasů mají i další látky, jako např. biotin, selen a zinek, které přispívají ke zlepšení vzhledu a struktury oslabených vlasů a jejich růstu.

Dávkování 
1 kapsle denně.

Složení
Složení obsahu kapsle: L-methionin, extrakt z natě přesličky rolní,  L-cystein, pivovarské kvasnice, kyselina 4-aminobenzoová, citrát zinečnatý, extrakt ze semen zlatého prosa, extrakt z pšeničných klíčků, kyselina L-askorbová, extrakt z listů kopřivy, protispékavé látky –  sodná sůl karboxymethylcelulózy, stearan hořečnatý, glukonát měďnatý, seleničitan sodný, pantothenát vápenatý, kyselina hyaluronová, pyridoxin hydrochlorid, thiamin mononitrát, kyselina listová, biotin. Složení obalu kapsle: bovinní želatina, barvivo - oxid titaničitý.

Upozornění
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.

Doplněk stravy.

Parametry

SUKL název

Revitalon Forte cps.90+30 zdarma

Výrobce

EAN

8595011128628

PDK

3357499

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]