Úvod
Kosmetika a péče
Proti hmyzu
Repelent Predator Outdoor impregnace alfa 400ml

Repelent Predator Outdoor impregnace alfa 400ml

Repelent Predator Outdoor impregnace alfa 400ml

Proti hmyzu

Voděodolný insekticid s hubícím účinkem Predator Outdoor impregnace zabraňuje přístupu hmyzu na tělo. Aplikuje se na textilie všeho druhu. Celý popis

Dostupný
Lékarny

277 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Kontaktní voděodolný insekticid, který zabraňuje přístupu hmyzu na tělo. Poskytuje ochranu až 1 měsíc po důkladném ošetření povrchu textilie, oděvu, obuvi, stanu , spacích vaků, moskytiér, závěsů, záclon, apd. Nesnižuje propustnost vodních par, proto je vhodný i na látky typu Gore Tex, Sympatex apod. Je primárně určen proti klíšťatům a všem druhům komárů ve všech zeměpisných oblastech. Testován Státním zdravotním ústavem Praha, lesníky, cestovateli, laboratorně a terénně. Insekticid na oděv určen pro extrémní oblasti se zvýšeným nebezpečím napadení nebezpečného hmyzu, kde hrozí přenos nákazy viru ZIKA, žluté zimnice, horečky Dengee, malárie, West Nile viru, tahyně, Lymeské borelie, klíšťové encefalitidy apod. Účinnost: 30 dní.

Dávkování
Návod na použítí: Před použitím důkladně potřeste. Aplikujte na suchý a čistý povrch ze vzdálenosti 20 – 30 cm. Po odeznění účinnosti aplikaci opakujte.
voděodolný insekticid s hubícím účinkem, který zabraňuje přístupu hmyzu na tělo

primárně určen proti klíšťatům a všem druhům komárů ve všech zeměpisných oblastech

poskytuje ochranu až 1 měsíc po důkladném ošetření povrchu textilie, oděvu, obuvi, stanu , spacích vaků, moskytiér, závěsů, záclon…
nesnižuje propustnost vodních par, proto je vhodný i na látky typu Gore Tex, Sympatex…
neobsahuje DEET

Složení
Účinná látka: Permethrin 1 %; Eucalyptus citridiora oil 0,1 %; voděodpudivé látky

Upozornění
Repelent používejte bezpečným způsobem. Před použitím si vždy přečtěte štítek a informace o přípravku. Neaplikujte přípravek na tváře ani v okolí očí. Při aplikaci chraňte oči dítěte a zabraňte vdechnutí přípravku.

Parametry

SUKL název

Repelent Predator Outdoor impregnace alfa 400ml

EAN

8595117103369

PDK

4879350

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]