Úvod
Doplňky stravy
Hubnutí
Reduxil Duo 30 tobolek + 30 tablet

Reduxil Duo 30 tobolek + 30 tablet

Reduxil Duo 30 tobolek + 30 tablet

Hubnutí

Reduxil duo je čistě přírodní produkt, který aktivně redukuje množství nežádoucího tuku. Působí i v méně prokrvených problémových partiích. Užívá se ráno a večer a v kombinaci s postupným uvolňováním tak dochází k maximalizaci výkonu metabolismu celých 24 hodin. Funguje stejně jako když nastavíte topení naplno a zároveň dokořán otevřete okna. Díky kombinaci obou složek dochází až k 5násobnému výdeji energie za 24 hodin. Reduxil se užívá 30 dnů, ale výsledek je patrný již po 2 dnech. Je vhodné jej používat jako doplněk dietních režimů.

Potravinový doplněk stravy Reduxil Duo obsahuje kombinaci ranních tobolek a večerních tablet se 6 přírodními rostlinnými látkami obohacenou železem. Extrakt kopřivy dvoudomé přispívá k normální činnosti ledvin. Extrakt slupek hroznů přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti a železo pak hraje roli v normálním energetickém metabolismu.

Stejně jako denní a noční pleť, tak i metabolismus je třeba přizpůsobit. I na pleť je třeba použít ve dne denní a v noci noční krém. Opačně situaci pouze zhoršíme. Otevřít stavidla a vypustit energii. Ideálně nonstop. Tedy 24 hodin v kuse. Lékaři doporučují „otevřít stavidla“. Jiná stavidla jsou ve dne a jiná v noci. Pokud je otevřeme 24 hodin nonstop, kombinujeme rychlou redukci váhy s tou normální. Tělo a metabolismus tak pracuje, i když spíme. Takto funguje Reduxil. Doplněk stravy, který v ČR najdete v každé lékárně nebo na www.reduxil.cz.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

327 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

POPIS:Reduxil Duo obsahuje kombinaci ranních tobolek a večerních tablet se 6ti přírodními rostlinnými látkami obohacenou železem. Extrakt z listů nati kopřivy dvoudomé přispívá k normální činnosti ledvin. Extrakt ze slupek hroznů přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti a železo přispává k normálnímu energetickému metabolismu. 
BALENÍ OBSAHUJE:1. Rexudil M (den), tobolky     
 Extrakt ze zrn zelené kávy, extrakt z listů kopřivy, bambusová vláknina, kofein, extrakt ze semene jírovce maďalu, obal tobolky (želatina), protispékavá látka (hořečnaté soli mastných kyselin) fenyklová sliznice. Obsahuje kofein - není vhodné pro děti a těhotné ženy (obsah kofeinu 150 mg ve 2 tobolkách pro denní potřebu. 
 2. Reduxil E, tablety     
 Zahušťovadlo (arabská guma) protispékavá látka (celulóza) extrakt ze slupek hroznů, zahušťovadlo (alginát sodný), směsná složka-potah tablety (hydroxypropylmethylcelulóza) oxid titanečný, polyvinylpyrrolidon, protispékavá látka (hořečnaté soli mastných kyselin), železo (elementární železo redukované karbonylováním). 
       
SLOŽENÍ:Jedna denní dávka 2 tobolek Reduxil M obsahuje tyto účinné látky2 tobolky obsahují% DRHP*   
 Extrakt ze zrn zelené kávy (Cofea arabica semina non tosta, bezkofeinový extrakt nepražených zrn s obs. Min 50 % kys. Chlorogenové)200 mg**   
 Extrakt z listů kopřivy dvoudomé (Urtica dioica folium)200 mg**   
 Bambusová vláknina (Bambusa bambos) s 10 % křemíku (kyselina křemičitá)166 mg**   
 Kofein bezvodý150 mg**   
 Extrakt semene jílovce maďalu (Aesculus hippocastanum semen)80 mg**   
 Fenyklová silice (Aetheroleum foeniculi z Foeniculum vulgare var. Dulcis, fructus)4 mg**   
       
 Jedna denní dávka 2 tobolek Reduxil E obsahuje tyto účinné látky2 tobolky obsahují% DRHP*   
 Extrakt ze slupek hrozenů červených odrůd révy vinnné (Vitis vinifera)200 mg**   
 Železo elementární (karbonylové železo)5,6 mg40   
       
 * DRHP = denní referenční hodnota příjmu
** DRHP není stanovena
     
       
DOPORUČENÍ PRO DÁVKOVÁNÍ A UPOZORNĚNÍ PRO UŽÍVÁNÍ:1 tobolka (max. 2 tobolky) Reduxil M ráno a 1 tableta (max. 2 tablety) Reduxil E večer, vždy 30 až 60 min. před jídlem. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy. Není určeno dětem a těhotným ženám.
SKLADOVÁNÍ:Uchovávejte v suchu a temnu při teplotě do 30 ˚C.
Ukládejte mimo dosah dětí.
BALENÍ:30 tobolek (3x blistr á 10 tobolek ranní složky Reduxil M) + 30 tablet (2x blistr á 15 tablet večerní složky Reduxil E) v jedné krabičce.
HMOTNOST OBSAHU:12 g tobolek + 24 g tablet, celkem 36 g     
VÝROBCE:ClineX a.s., Rybná 682/14, Staré Město, 110 00 Praha 1     
EAN:8594180030688     

Parametry

SUKL název

Reduxil Duo 30 tobolek + 30 tablet

Výrobce

EAN

8594180030688

PDK

3431997

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]