Úvod
Zdravotnické prostředky
Hemoroidy
Proktis-M čípky 10x2g

Proktis-M čípky 10x2g

Proktis-M čípky 10x2g

Hemoroidy

Čípky působí díky přítomnosti kyseliny hyaluronové, která se nachází v mnoha tělesných tkáních. Kyselina hyaluronová díky své schopnosti zadržovat vodu vytváří film, který hydratuje a urychluje a zlepšuje proces obnovy epitelu a hojení tkání.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

344 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

Čípky PROKTIS-M® působí díky přítomnosti kyseliny hyaluronové, mukopolysacharidu, který je hojně distribuován v mnoha tělesných tkáních. Kyselina hyaluronová díky své schopnosti zadržovat vodu vytváří film, který hydratuje a urychluje a zlepšuje proces obnovy epitelu a hojení tkání.  
 
INDIKACE: Pomocná léčba při procesech hojení stavů anorektálního kanálu po proktologické operaci; vnitřní a vnější hemoroidy; proktitida; kryptitida; anální ragády; fisury; perianální píštěle.

Způsob podání (návod k použití):

Před a po použití zdravotnického prostředku si umyjte ruce.

Oddělte čípek od blistru podél předříznuté linie. Vyjměte čípek tahem za dvě křidélka blistru. Zaveďte čípek do konečníku.

Čípek nedržte mezi prsty příliš dlouho, protože by se mohl rozpustit.

 

Dávkování:

Dospělí: použijte jeden čípek denně, nejlépe večer před spaním nebo podle lékařského předpisu. 

Délka používání závisí na vývoji příznaků; v případě potřeby se čípky PROKTIS-M® mohou používat po dlouhou dobu, v každém případě po 30 dnech nepřetržitého používání přerušte léčbu na jeden týden.  

 

Složení:

Sodná sůl kyseliny hyaluronové (5 mg), olejový extrakt z pupečníku asijského, olejový extrakt z měsíčku lékařského, olejový extrakt z aloe pravé, čajovníkový esenciální olej, polosyntetické glyceridy, BHT.

 

Upozornění a varování:

PŘED POUŽITÍM SI PEČLIVĚ PŘEČTĚTE NÁVOD K POUŽITÍ! Nepřekračujte předepsanou dávku bez konzultace se svým lékařem. Nepoužívejte v případě přecitlivělosti nebo nekompatibility s kteroukoliv složkou prostředku. Zvláště prodloužené používání všech místně aplikovaných produktů může vést k projevům přecitlivělosti. V těchto případech, nebo pokud se u Vás objeví jiné nežádoucí účinky, léčbu přerušte a poraďte se se svým lékařem za účelem zahájení vhodné léčby. Uchovávejte mimo dosah dětí. Vyhněte se kontaktu s očima. Nepolykejte. Nepoužívejte, pokud je obal poškozený nebo pokud při prvním otevření není dokonale nedotčený. Neužívejte po uplynutí doby použitelnosti. Doba použitelnosti se vztahuje na správně skladovaný výrobek v neotevřeném obalu.

 

Produkt je určen pouze k rektálnímu použití.

Jelikož nebyly provedeny specifické klinické studie, v případě těhotenství nebo kojení se před použitím prostředku poraďte s lékařem. 

 

Balení: 10 rektálních čípků

Parametry

SUKL název

Proktis-M čípky 10x2g

EAN

8032595870753

PDK

2877729

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]