Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Pleťové krémy
PLANTHÉ Moringový olej zkrášlující 50 ml

PLANTHÉ Moringový olej zkrášlující 50 ml

PLANTHÉ Moringový olej zkrášlující 50 ml

Pleťové krémy

PLANTHÉ Moringový olej zkrášlující je originální farmaceutický přípravek s unikátní kombinací moringového oleje a přírodních účinných látek pro redukci jizviček, akné a pigmentových skvrn. Celý popis

Dostupný
Lékarny

440 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

PLANTHÉ Moringový olej zkrášlující obsahuje originální kombinaci moringového oleje, extraktů z rozmarýnu lékařského a aloe. Tento unikátní lékárenský kosmetický přípravek slouží k

• účinné redukci jizviček a pigmentových skvrn,
• dokonalému ošetření ranek po akné či vyrážce,
• okamžitému rozzáření a zkrášlení pleti.

Moringový olej intenzivně hydratuje pokožku a zaceluje drobné nedokonalosti, jako jizvičky a ranky po akné či při vyrážce. Zkrášlující účinek umocňuje extrakt z aloe, který redukuje pigmentové skvrny, omezuje jejich další vznik a barevně sceluje pleť. Rozmarýnový extrakt svou čistící a regenerační aktivitou poskytuje pleti účinnou a šetrnou očistu.
PLANTHÉ Moringový olej vaši pokožku okamžitě a dokonale ošetří, rozzáří a zkrásní. Díky lehké svěží vůni si jej zamilujete.

PLANTHÉ Laboratories je prémiová řada lékárenské kosmetiky, jejíž jedinečnost spočívá v kombinaci rostlinných olejů farmaceutické kvality s přírodními účinnými látkami pro krásnou a zdravou pleť.
PLANTHÉ – zdraví a krása v jedné kapce.

Použití: Přípravek je vhodný pro všechny typy pleti, zejména pro poškozenou pleť. Olej naneste kapátkem na dlaň nebo prst a aplikujte na důkladně vyčištěnou pokožku, poté jemně vmasírujte. Olej je určen pro obličej, oblast dekoltu nebo ruce. Lze použít také k přípravě pleťových masek nebo k masáži.

Skladování: Při pokojových teplotách 15–25 °C. Skladovat na suchém a tmavém místě. Chránit před přímým účinkem slunečních paprsků i před mrazem. Po aplikaci vždy originální balení pečlivě uzavřete.

Upozornění: Nepoužívat při přecitlivělosti na obsaženou složku. Ukládejte mimo dosah dětí. Určeno k zevnímu použití! Spotřebujte do 3 měsíců od otevření.

Výrobce: Simply You Pharmaceuticals a.s., Roháčova 188/37, 130 00 Praha 3, ČR. Vyrobeno v ČR.

Parametry

SUKL název

PLANTHÉ Moringový olej zkrášlující 50 ml

Značka

EAN

8594059738707

PDK

3993137

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]