Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Pleťová séra
PLANTHÉ Kolagenové sérum anti-age 30 ml

PLANTHÉ Kolagenové sérum anti-age 30 ml

PLANTHÉ Kolagenové sérum anti-age 30 ml

Pleťová séra

Působí proti všem známkám ztráty kolagenu v pleti, kterými jsou především povislá, mdlá a suchá pokožka s viditelnými projevy vrásek.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

386 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

PLANTHÉ Kolagenové sérum ANTI-AGE působí proti všem známkám ztráty kolagenu v pleti, kterými jsou především povislá, mdlá a suchá pokožka s viditelnými projevy vrásek.

Tato denní i noční péče s anti-aging efektem obsahuje vysoce kvalitní bioaktivní mořský kolagen a další účinné látky jako je niacinamid, kyselina hyaluronová a resveratrol.

ÚČINKY

  • vyhlazuje vrásky a zamezuje jejich opětovnému návratu
  • podporuje elasticitu a hydrataci pleti
  • stimuluje přirozenou tvorbu kolagenu
  • fixuje povislý podbradek a vypíná pokožku
  • zpevňuje kontury obličeje

PRO KOHO A KDY JE PŘÍPRAVEK VHODNÝ

  • pro všechny typy pleti

POUŽITÍ

Přípravek je vhodný pro všechny typy pleti. Sérum naneste kapátkem na dlaň nebo prst a aplikujte na důkladně vyčištěnou pokožku, poté jemně vmasírujte. Sérum je určeno pro obličej, krk a dekolt. Doporučujeme používat ráno i večer.

SLOŽENÍ

Aqua, Caprylyl Glycol, Ethylcellulose, Propylene Glycol Isostearate, Propylene Glycol Laurate, Glycerin, Glyceryl Caprylate, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Animal Protein, Hydrolyzed Collagen, Inositol, Niacinamide, Caprylhydroxamic Acid, Glyceryl Undecylenate, Parfum, Ethylhexylglycerin, Alcohol, Cyclodextrin, Epimedium Sagittatum Extract, Citric Acid, Scutellaria Baicalensis Extract, Resveratrol, Potassium Sorbate, Hexyl Cinnamal, Butylparaben, Ethylparaben, Methylparaben, Phenoxyethanol, Propylparaben, Linalool, Limonene.

UPOZORNĚNÍ

Nepoužívat při přecitlivělosti na obsaženou složku. Ukládat mimo dosah dětí. Určeno k zevnímu použití! Jedná se o sérum na pokožku za účelem její ochrany a zlepšení stavu.

Skladování: Při pokojových teplotách +15 až +25 °C. Skladovat na suchém a tmavém místě. Chránit před přímým účinkem slunečních paprsků i před mrazem. Po aplikaci vždy originální balení pečlivě uzavřete. 

DALŠÍ

Parametry

SUKL název

PLANTHÉ Kolagenové sérum anti-age 30 ml

Značka

EAN

8594027710308

PDK

4964418

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]