Úvod
Doplňky stravy
Oči a uši
Orthomol vision 30x3 tobolky

Orthomol vision 30x3 tobolky

Orthomol vision 30x3 tobolky

Oči a uši

Doplněk stravy pro udržení normálního stavu zraku.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

1 160 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

CO JE ORTHOMOL® VISION?

Orthomol® Vision je doplněk stravy. Důležité mikroživiny pro oči. S luteinem a zeaxanthinem. Vitamin A, vitamin B2 (riboflavin), zinek a omega-3 mastná kyselina DHA přispívají k udržení normálního stavu zraku. Přínosného účinku je dosaženo při denním příjmu 250 mg DHA. Vitamin C, vitamin E, zinek a selen přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem. Vitamin B1 (thiamin), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B6, vitamin B12, vitamin C, biotin a niacin přispívají k normální činnosti nervové soustavy. Zinek přispívá k normálnímu metabolismu sacharidů. Vitamin B1 (thiamin) přispívá k normálnímu energetickému metabolismu.

Jak se má přípravek Orthomol® Vision užívat?

Užívejte 3 tobolky (denní dávka v 1 sáčku), nejlépe najednou a zapijte větším množstvím tekutiny, denně během jídla nebo po jídle. Tobolky můžete také užívat v libovolném pořadí v průběhu celého dne.Jak dlouho se má přípravek Orthomol® Vision užívat? Mikroživiny jsou potřebné každý den, proto se doporučuje pravidelné dlouhodobé užívání. Délku užívání konzultujte se svým lékařem.

Co je třeba dodržovat?

• Nepřekračujte doporučené denní dávkování.
• Ukládejte mimo dosah dětí.
• Těhotné a kojící ženy: prosím poraďte se se svým lékařem dříve, než začnete přípravek užívat. Jaké jsou další užitečné informace?
• Orthomol® Vision je bez lepku a laktózy.
• Při užívání přípravku Orthomol® Vision se mohou objevit následující neškodné vedlejší účinky: občasné mírné říhání způsobené obsahem rybího tuku (omega-3 mastné kyseliny) v tobolkách.

Jak se má přípravek Orthomol® Vision uchovávat?

Orthomol® Vision uchovávejte v suchu, chraňte před teplem.

V jakých lékových formách je přípravek Orthomol® Vision k dostání?

Tobolky.

Obsahuje důležité mikroživiny pro oči, lutein a zeaxanthin. Neslouží jako náhrada pestré stravy. Před použitím si pečlivě přečtěte příbalový leták.

Parametry

SUKL název

Orthomol vision 30x3 tobolky

Výrobce

EAN

4260022694748

PDK

3534295

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]