Úvod
Péče o matku a dítě
Dětská výživa
Kojenecká mléka
Nutrilon 1 Profutura DUOBIOTIK 800g

Nutrilon 1 Profutura DUOBIOTIK 800g

Nutrilon 1 Profutura DUOBIOTIK 800g

Kojenecká mléka

Nutrilon 1 Profutura DUOBIOTIK je počáteční mléčná kojenecká výživa v prášku, vhodná od narození. Nové praktické, inovativní a recyklovatelné balení. Bez palmového oleje.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

609 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

Počátek života vašeho děťátka je výjimečné období. Je krásné, občas nevyzpytatelné, ale především hektické. Chcete vytvořit pevný základ pro budoucnost vašeho miminka a výživa hraje důležitou roli. Musíte se starat o spoustu věcí, a proto je důležité mít se na koho obrátit. Jsme tu pro vás.

Obsahuje

Omega-3 (DHA), jak požadují právní předpisy pro veškerou kojeneckou výživu.

V praktickém balení pro vás

Nový systém otevírání s pojistkou zajišťuje jednodušší a hygienickou manipulaci s balením, eliminuje nežádoucí kontakt s mléčným práškem a zaručuje snadné opětovné zavření obalu.

Již více jak 50 let

Se věnujeme zkoumání výživy v raném věku, abychom porozuměli, jak nejlépe podpořit vývoj dítěte. Díky vědeckým objevům jsme vyvinuli recepturu pro děti, které nemohou být plně kojeny.

Složení

Laktóza (z mléka), sušené odtučněné mléko, demineralizovaná syrovátka (z mléka), bezvodý mléčný tuk (z mléka), rostlinné oleje (řepkový, slunečnicový, slunečnicový s vysokým obsahem kyseliny olejové, kokosový), galaktooligosacharidy (z mléka), koncentrát syrovátkové bílkoviny (z mléka), syrovátková bílkovina (z mléka), 2´fukosyllaktóza, fruktooligosacharidy, rybí olej, fosforečnan vápenatý, olej z Mortierella alpina, chlorid draselný, citronan sodný, chlorid cholinu, citronan draselný, kyselina L-askorbová, chlorid hořečnatý, emulgátor (sójový lecitin), inositol, taurin, síran železnatý, L-karnitin, L-askorban sodný, síran zinečnatý, DL-α-tokoferyl acetát, sodná sůl uridin 5‘-monofosfátu, cytidin 5‘-monofosfát, antioxidant (askorbylpalmitát), adenosin 5‘-monofosfát, D-pantothenát vápenatý sodná sůl inosin 5‘-monofosfátu, nikotinamid, L-tryptofan, uhličitan vápenatý, sodná sůl guanosin 5‘-monofosfátu, síran měďnatý, thiamin hydrochlorid, retinylpalmitát, riboflavin, pyridoxin hydrochlorid, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), jodid draselný, seleničitan sodný, síran manganatý, fytomenadion, cholekalciferol, D-biotin, kyanokobalamin. Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny.

 

Parametry

SUKL název

Nutrilon 1 Profutura DUOBIOTIK 800g

Značka

Výrobce

EAN

8718117612086

PDK

4709623

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]