Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Na opalování
Spreje
NIVEA SUN HYDRATAČNÍ SPREJ PO OPALOVÁNÍ

NIVEA SUN HYDRATAČNÍ SPREJ PO OPALOVÁNÍ

3 za 2
6b3f4176e7f04cc496a2e616931d3cef-web_1010x1180_transparent_png

NIVEA SUN HYDRATAČNÍ SPREJ PO OPALOVÁNÍ

Spreje

Dopřejte své pokožce péči i po opalování. Hydratujte ji, zchlaďte a zklidněte. Složení s bio aloe vera a s kyselinou hyaluronovou dokonale osvěží: NIVEA hydratační sprej po opalování. Vyzkoušejte značku sluneční kosmetiky č. 1 na světě.*

Celý popis

Dostupný
Lékarny

330 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

  • Složení obohacené o kyselinu hyaluronovou hydratuje pokožku až po dobu 48 hodin.
  • Bio aloe vera chladí a zklidňuje.
  • Navrací pokožce po opalování ztracenou hydrataci a pružnost.
  • Osvěžující lehké složení se nelepí a nezanechává mastný film.
  • Zanechává pokožku hebkou a zabraňuje jejímu loupání.

Opalování je příjemné a slunce nám dodává potřebný vitamín D, ale pro pokožku celého těla je opalování pořádně náročné. Hýčkejte ji a dopřejte jí po opalování tu nejlepší péči. Osvěžující lehké složení s bio aloe vera a kyselinou hyaluronovou navrací pokožce ztracenou hydrataci, chladí ji a zklidňuje. Buďte jako v bavlnce, sprej poskytuje okamžitou úlevu a hydratuje až po dobu 48 hodin. Nemastné a snadno roztíratelné složení pomáhá zabraňovat loupání pokožky a obnovuje ztracenou hydrataci. Ta nejlepší péče po opalování: NIVEA Hydratační sprej po opalování.

*Zdroj: Euromonitor International Limited.; postavení značky NIVEA v kategorii sluneční kosmetika, zahrnující výrobky na opalování, po opalování a samoopalovací výrobky; maloobchodní prodeje v hodnotě za rok 2023.

VAROVÁNÍ:

Před použití protřepejte. Nestříkejte přímo na obličej a do očí, zabraňte inhalaci obsahu. Naneste na pokožku vždy po slunění a rovnoměrně rozetřete. Opakovaně nanášejte, dokud není pokožka dostatečně hydratovaná a vláčná.

NeobsahujeOxybenzone, Octinoxate, Octocrylene, Mikroplasty

Obsahuje:Aqua, Isopropyl Palmitate, Glycerin, Alcohol Denat, Butyrospermum Parkii Butter, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Sodium Hyaluronate, Dimethicone, Polyglyceryl-10 Stearate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Linalool, Citral, Parfum

Aktivní ingredience:Bio Aloe Vera, Hyaluronic Acid, Glycerine

Parametry

SUKL název

NIVEA SUN hydra.sprej po opalování 200ml 80434

Značka

EAN

4005900711588

PDK

3290864

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]