Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Čištění pleti
Čistící gely, pěny, mýdla
NEOSTRATA SA Exfoliating Wash 125ml

NEOSTRATA SA Exfoliating Wash 125ml

NEOSTRATA SA Exfoliating Wash 125ml

Čistící gely, pěny, mýdla

Čistící exfoliační pěna pro zralou pleť
Celý popis

Dostupný
Lékarny

872 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Tato čistící pěna efektivně odstraňuje mastnotu a make-up, aniž by jakkoliv podráždila nebo vysušila pokožku. Naopak pokožku dokonale připraví na aplikaci dalších přípravků i maximální využití léčivých a pleti prospěšných látek v jejich obsahu. Samotná pěna obsahuje kombinaci polyhydroxykyselin (PHA), a to patentovanou složku Glukonolakton a kyselinu maltobionovou. Tyto složky stimulují buněčnou obnovu pleti, odstraňují nečistoty z pórů a celkově zlepšují texturu pokožky. Kromě toho pěna obsahuje koncentrovaný botanický komplex z aloe, výtažky z heřmánku, okurky i rozmarýnu pro revitalizaci a osvěžení pleti. Pěna optimalizuje pH pokožky. Neobsahuje mýdlo ani parfemace.  
 

Použití: Naneste pěnu na navlhčenou pokožku, rozetřete ji po ní a jemně pěnu vmasírujte do tváře. Následně pěnu smyjte vodou. Používejte pěnu jako součást své ranní i večerní péče o pleť 2x denně.  
 

Upozornění: Přípravek je určený pouze pro zevní použití. Nepoužívejte pěnu na poškozenou pokožku. Dbejte na to, aby nevnikla do očí. Při zasažení očí pěnu důkladně vypláchněte vodou. Pokud se objeví vyrážka nebo jakékoliv jiné podráždění, přerušte používání přípravku. Uchovávejte pěnu mimo dosah dětí. V případě požití přípravku vyhledejte lékařskou pomoc.

Parametry

SUKL název

NEOSTRATA Repair Exfoliating Wash 125ml

Značka

Výrobce

EAN

732013301460

PDK

3965838

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]