Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Tělová dermokosmetika
Peelingy
NEOSTRATA Resurface Smooth Surface Glycolic Peel 60 ml

NEOSTRATA Resurface Smooth Surface Glycolic Peel 60 ml

NEOSTRATA Resurface Smooth Surface Glycolic Peel 60 ml

Peelingy

Vyhlazující domácí peeling, 36 kúr
Celý popis

Dostupný
Lékarny

1 395 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Jednokrokový denní peeling pro domácí použití byl experty vyvinutý tak, aby došlo účinně, ale současně velmi šetrně k optimální penetraci aktivních látek do pokožky. Kyselina glykolová působí exfoliačně (jemně olupuje svrchní vrstvu kůže), zrychluje buněčnou obnovu, čistí póry,  napomáhá ke zlepšení textury pokožky a sjednocuje tón pleti. Peeling obsahuje revoluční patentovanou aktivní složku Aminofil®  , který buduje přirozený objem pleti a viditelně redukuje výskyt jemných linek a vrásek. Přípravek optimalizuje pH pokožky, je ideální pro každodenní večerní ošetření pleti. Výsledkem je obnovená, hladší a zářivější pleť.   
 

Použití: Před prvním použitím přelijte celý obsah lahvičky do kelímku s vatovými tampóny. Následně vyjměte jeden vatový tampón a přetřete s ním vyčištěnou pleť v obličeji. Vyhněte se oblasti rtů a očí. Jemně vmasírujte roztok až do úplného zaschnutí. Poté aplikujte hydratační krém ideálně ze stejné řady. Tento domácí peeling nevyžaduje oplachování ani neutralizaci.   
 

Upozornění: Peeling obsahuje alfa hydroxykyseliny (AHA), které mohou zvýšit citlivost pokožky na sluneční záření.V případě pobytu na slunci tedy po aplikaci přípravku použijte krém s ochranným slunečním faktorem a vyhýbejte se přímému slunci. Krém je určený pouze pro zevní použití. Dbejte na to, aby nevnikl do očí. Při zasažení očí peeling důkladně vypláchněte vodou. U citlivějších typů pleti se může přechodně objevit mírné pálení či štípání. Pokud se objeví vyrážka nebo podráždění, přerušte používání přípravku. Uchovávejte peeling mimo dosah dětí. V případě požití přípravku vyhledejte lékařskou pomoc.   

Parametry

SUKL název

NEOSTRATA Resurface Smooth Surface Glycol.Peel60ml

Značka

Výrobce

EAN

732013301347

PDK

3965820

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]