Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Čištění pleti
Čistící gely, pěny, mýdla
NEOSTRATA Restore Facial Cleanser 200ml

NEOSTRATA Restore Facial Cleanser 200ml

NEOSTRATA Restore Facial Cleanser 200ml

Čistící gely, pěny, mýdla

Jemný čistící gel pro citlivou pleť
Celý popis

Dostupný
Lékarny

872 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Tento lehký čistící gel bez mýdla, parfemace i olejových přísad je určený ke každodenní péči o pleť, kterou jemně a šetrně čistí. Obsahuje optimální kombinaci 4 % glukonolaktonu (ovocná kyselina) a dalších vybraných přísad, díky kterým tento gel napomáhá s komplexní obnovou pokožky, kterou nevysušuje, ale naopak hydratuje. Gel je vhodný pro všechny typy pleti, zejména pro tu suchou a citlivou. Odstraňuje z tváře veškeré nečistoty včetně make-upu bez toho, aby pokožku jakkoli dráždil. Po aplikaci pleť získává čistý a svěží vzhled.  
 

Použití: Aplikujte gel na vlhkou pokožku obličeje a jemně kůži masírujte. Následně gel opláchněte vodou, pokožku osušte. Používejte gel ideálně 2x denně, ráno a večer. Následně můžete na pleť aplikovat denní či noční krém, lotion nebo sérum.  
 

Upozornění: Krém je určený pouze pro zevní použití. Umístěte ho mimo dosah dětí. Dbejte na to, aby nevnikl do očí, případně gel ihned vypláchněte. Pokud se objeví podráždění pokožky, přerušte používání gelu.

Parametry

SUKL název

NEOSTRATA Restore Facial Cleanser 200ml

Značka

Výrobce

EAN

732013251031

PDK

3582443

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]