Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Pleťové krémy
NEOSTRATA Enlighten Skin Brightener SPF35 40g

NEOSTRATA Enlighten Skin Brightener SPF35 40g

NEOSTRATA Enlighten Skin Brightener SPF35 40g

Pleťové krémy

Denní krém pro řešení pigmentace
Celý popis

Dostupný
Lékarny

1 186 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Tento denní hydratační krém s ochranným faktorem proti slunečnímu záření je nabitý antioxidanty, látkou Neoglukosamin a látkou B-Resorcinol, aby výrazně omezil výskyt nežádoucích pigmentací a celkově pleť projasnil i sjednotil její odstín. Krém také efektivně chrání pokožku před vznikem nových skvrn. Ve složení nechybí silný antioxidant vitamin E a extrakt z hroznových jader. Tyto složky společně zabraňují poškození pokožky vlivem vnějšího prostředí. Krém neobsahuje oleje a je bez parfemace.  
 

Použití: Aplikujte krém každý den ráno na vyčištěnou pleť, a to nejméně 15 minut před vystavením tváře slunci. V případě výraznějšího vystavení tváře slunci používejte současně s tímto krémem i další přípravek s vysokým SPF a během dne jeho aplikaci několikrát zopakujte.   
 

Upozornění: Krém je určený pouze pro zevní použití. Dbejte na to, aby nevnikl do očí. Při zasažení očí krém důkladně vypláchněte vodou. Nepoužívejte krém na poškozenou nebo popraskanou pokožku. Pokud se objeví vyrážka nebo jiné podráždění pleti, raději přerušte používání přípravku. Uchovávejte krém mimo dosah dětí. V případě jeho požití vyhledejte lékařskou pomoc.

Parametry

SUKL název

NEOSTRATA Enlighten Skin Brightener SPF35 40g

Značka

Výrobce

EAN

732013250164

PDK

3919157

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]