Úvod
Doplňky stravy
Imunita
MOVit Vit.C 1200mg s šípky+Vit.D+Zn PREMIUM tbl.90

MOVit Vit.C 1200mg s šípky+Vit.D+Zn PREMIUM tbl.90

MOVit Vit.C 1200mg s šípky+Vit.D+Zn PREMIUM tbl.90

Imunita

Produkt obsahuje nejvýznamnější faktory pro posílení imunity obohacené o citrusové bioflavonoidy a extrakt ze šípků. Vitamin C, zinek a vitamin D3 přispívají k podpoře imunitního systému. Celý popis

Dostupný
Lékarny

281 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

Komplexní prémiový produkt pro intenzivní a rychlé posílení imunity
Obsahuje nejvýznamnější faktory pro posílení imunity obohacené o citrusové bioflavonoidy a extrakt ze šípků. Vitamin C, zinek a vitamin D3 přispívají k podpoře imunitního systému. Obsahuje osvědčenou kombinaci imunofaktorů posílená citrusovými bioflavonoidy a extraktem ze šípků.

Složení
L-askorbová kyselina (vitamin C), plnidlo – mikrokrystalická celulóza, glukonan zinečnatý, stabilizátor – hypromelóza, citrusové bioflavonoidy z plodu pomerančovníku hořkého, extrakt z šípků růže svraskalé, protispékavé látky – oxid křemičitý a stearan hořečnatý, zvlhčující látka – kyselina vinná, potahované látky – HPMC, PVA, PEG, polydextrosa, talek, oxid železitý.

Doporučené dávkování
1 tableta denně, důkladně zapít tekutinou. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Upozornění
Přípravek není určen pro děti do 10 let věku. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. 

Skladování
Skladujte v suchu a temnu, mimo přímé sluneční světlo nebo reflektory při teplotě od 4 do 25 °C.

Parametry

SUKL název

MOVit Vit.C 1200mg s šípky+Vit.D+Zn PREMIUM tbl.90

Značka

EAN

8594202100313

PDK

4585361

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]