Úvod
Doplňky stravy
MOVit Kolagen Klouby+Kurkumin tbl.90

MOVit Kolagen Klouby+Kurkumin tbl.90

MOVit Kolagen Klouby+Kurkumin tbl.90

Doplňky stravy

MOVit Kolagen Klouby je moderní kloubní výživou, jejíž hlavní složkou je řízeně štěpený značkový kolagen Peptan® P 2000 LD. Složení je doplněno kurkuminem, obsaženým v oddenku kurkumy dlouhé (Curcuma longa), která přispívá k normálnímu stavu kostí a kloubů. Vstřebatelnost kurkuminu je mnohonásobně zvýšena piperinem, jenž je hlavní složkou extraktu z černého pepře (Piper nigrum). K biosyntéze kolagenu v lidském těle je nezbytný vitamin C, který přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální stav kloubních chrupavek a kostí. Celý popis

Nedostupný
Lékarny

401 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

Obsahuje značkový štěpený kolagen Peptan® P 2000 LD. Kloubní výživa na bázi kolagenu, který je v těle klíčovou stavební složkou kloubních chrupavek. Složení je obohaceno trendy kurkuminem, jehož vstřebatelnost je umocněna piperinem.

Složení
hydrolyzovaný vepřový kolagen typu I., hypromelóza – potahová látka, kurkuma dlouhá (Curcuma longa L) – extrakt z oddenku, stearan hořečnatý – protispékavá látka, L-askorbová kyselina, oxid křemičitý – protispékavá látka, pepřovník černý (Piper nigrum) – extrakt z plodů.

Doporučené dávkování
2 tablety denně, důkladně zapít tekutinou. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Upozornění
Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy.  Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. 

Skladování
Skladujte v suchu a temnu při teplotě od 4 do 25 °C, mimo přímé sluneční světlo nebo reflektory.

Parametry

SUKL název

MOVit Kolagen Klouby+Kurkumin tbl.90

Značka

EAN

8594202100641

PDK

4678059

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]