Úvod
Zdravá strava, čaje a bylinky
Čaje
Léčivé čaje
LEROS Pokojná hlava 20x1.5g

LEROS Pokojná hlava 20x1.5g

Sleva
Sleva

LEROS Pokojná hlava 20x1.5g

Léčivé čaje

Funkční bylinná směs s kopretinou řimbabou a vrbou, která pomáhá při bolestech hlavy nebo migrénách. Má zklidňující efekt, ale neuspává. Celý popis

Dostupný
Lékarny
61 Kč

55 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

NA BOLEST HLAVY S ŘIMBABOU
Bolest hlavy je symptom, se kterým se v životě setkal každý člověk. Podle údajů IHS je prevalence všech typů bolesti hlavy 93 % u mužů a 99 % u žen. V některých případech není nutné hned sahat po prášcích, ale je možné vyzkoušet přírodní / bylinnou alternativu. Tato funkční bylinná směs s kopretinou řimbabou a vrbou pomáhá při bolestech hlavy nebo migrénách. Má zklidňující efekt, ale neuspává.
Kopretina řimbaba je bylina používaná již od starověkého Řecka a ve starších spisech je zmiňována též jako středověký aspirin.


PŘÍPRAVA
1 čajový sáček zalijte vařící vodou (250 ml) a vyluhujte v přikryté nádobě 3–6 minut. Čaj se pije teplý. Připravuje se vždy čerstvý.

 
DÁVKOVÁNÍ
1–2 šálky za den. Nepřekračujte uvedené dávkování.

CHUŤ A VŮNĚ
O kořeněnou chuť a vůni se postará hřebíček, který doplňuje máta a konopí. Na pozadí se objevuje mírná nahořklost kopretiny řimbaby. Barva nálevu je světle hnědá.

UPOZORNĚNÍ
Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku čajové směsi. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.

Parametry

SUKL název

LEROS Pokojná hlava 20x1.5g

Značka

EAN

8594740103579

PDK

4858487

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]