Úvod
Zdravá strava, čaje a bylinky
Čaje
Léčivé čaje
LEROS Očista Lymfa 20x1.5g

LEROS Očista Lymfa 20x1.5g

Sleva
Sleva

LEROS Očista Lymfa 20x1.5g

Léčivé čaje

Funkční bylinná směs na pročištění lymfatického systému. Působí diureticky, pomáhá zbavit se nadbytečné vody v těle a tím podporuje zvýšený odvod toxinů a buněčného odpadu z buněk a těla. Celý popis

Dostupný
Lékarny
61 Kč

55 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

BYLINNÁ KÚRA NA PROČIŠTĚNÍ LYMFY
Funkční lymfatický neboli mízní systém zajišťuje správný transport živin a odvádí z těla toxiny a buněčný odpad. Správnou funkci lymfatického systému můžete podpořit bylinnou směsí kopřivy, svízele přítuly a skořicové kůry. Jde o funkční směs, která působí diureticky, pomáhá zbavit se nadbytečné vody v těle a tím podporuje zvýšený odvod toxinů a buněčného odpadu z buněk a těla.

PŘÍPRAVA
1 čajový sáček zalijte vařící vodou (250 ml) a vyluhujte 10 minut. Čaj se pije teplý. Připravuje se vždy čerstvý.

 
DÁVKOVÁNÍ
Dospělí 2–3 šálky denně. Nepřekračujte uvedené dávkování.

CHUŤ A VŮNĚ
Čaj bylinkové chuti s hořkostí vřesu a trávové chutě kopřivy doplňuje nasládlá skořice. Nálev má světle hnědou barvu a jemnou vůni.

UPOZORNĚNÍ
Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Nevhodné u pacientů s onemocněním srdce a oběhového systému. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku bylinné směsi. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.

Parametry

SUKL název

LEROS Očista Lymfa 20x1.5g

Značka

EAN

8594740103692

PDK

4858461

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]