Úvod
Doplňky stravy
Probiotika
Lactobacillus acidophilus ND tob.60

Lactobacillus acidophilus ND tob.60

Lactobacillus acidophilus ND tob.60

Probiotika

Doplněk stravy s obsahem živých kultur mléčných bakterií. V přípravku jsou obsaženy klinicky testované kmeny laktobacilů. Přípravek neobsahuje mléko, sóju a lepek. Vhodné pro diabetiky a osoby alergické na mléko.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

246 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

LOGO

Užívání přípravku LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS ND napomáhá obnově střevní mikroflóry a tím i normální činnosti trávícího ústrojí.

Přípravek neobsahuje mléko, sóju a lepek. Vhodné pro diabetiky a osoby alergické na mléko. 

Rozmanité vlivy (stres, užívání antibiotik, chemoterapeutik nebo cytostatik, nevhodná strava, léčba ozařováním, infekce) narušují mikrobiální rovnováhu ve střevě, což se projeví obtížemi jako je průjem, nadýmání, zácpa, bolesti břicha a únava. Mléčné bakterie jsou součástí přirozené mikroflóry. Jsou důležité pro správný průběh trávení, pro obranu proti množení nežádoucích druhů střevních bakterií i pro tvorbu některých vitamínů skupiny B a ochranných látek. Jejich působení napomáhá při úpravě normální pohyblivosti střev, snižování hladiny cholesterolu v krvi a stimulaci imunitního systému.  

Složení: maltodextrin (plnidlo); rostlinná kapsle (hypromelóza); živé probiotické kultury (Lacticaseibacillus rhamnosus 95%, Lactobacillus acidophilus 5%,); stearát hořečnatý (protispékavá látka); kyselina askorbová (antioxidant). 

Celkový obsah probiotických bakterií:  2 miliardy CFU v jedné tobolce.              

CFU=jednotky tvořící kolonie 

Doporučené denní dávkování:

Dospělí 2–3 tobolky denně před jídlem nebo během jídla, děti od 3 let 1–2 tobolky denně. Tobolku je možné otevřít a její obsah vysypat do malého množství vlažného nápoje nebo jogurtu.

Upozornění: Není určeno pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkováni. Přípravek nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Užívání v době těhotenství a kojení konzultujte se svým lékařem. 

Skladování: Skladujte v suchu a temnu při teplotě 5-25°C. Skladování v chladničce napomáhá optimální stabilitě přípravku. Uchovávejte mimo dosah dětí. 

Výhradní distributor pro ČR:   ROUGIER s.r.o., Opletalova 1015/55, 110 00 Praha 1 

Výrobce: Lallemand Health Solutions Inc., Kanada 

Parametry

SUKL název

Lactobacillus acidophilus ND tob.60

EAN

0819122000184

PDK

4866613

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]