Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Pleťová séra
LA ROCHE-POSAY EFFACLAR Sérum 30ml

LA ROCHE-POSAY EFFACLAR Sérum 30ml

2+1
3337875722827_01.jpg

LA ROCHE-POSAY EFFACLAR Sérum 30ml

Pleťová séra

Ultrakoncentrované sérum proti nedokonalostem pleti a stopám po akné. Celý popis

Nedostupný
Lékarny

874 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

LA ROCHE-POSAY Effaclar Ultrakoncentrované sérum proti nedokonalostem pleti a stopám po akné cílí na černé tečky, pupínky, stopy po akné a viditelné póry. Představuje rovnováhu mezi peelingem a zklidňujícími účinky, uvolňuje póry a koriguje přetrvávající nedokonalosti i stopy po akné.

Spojení vysoké koncentrace synergických aktivních látek: 3 keratolytické kyseliny (LHA, kyselina salicylová, kyselina glykolová) pro zmírnění nedokonalostí pleti a stop po akné + Niacinamidu & Termální vody z La Roche-Posay pro zklidňující účinek a proti začervenání. Sérum je speciálně adaptováno pro pleť se sklonem k akné, je dobře tolerováno. Rychle se vstřebává, má nemastný a nelepivý finiš. Nekomedogenní.

VAROVÁNÍ. Vyhněte se okolí očí. V případě zasažení očí důkladně vypláchněte dostatečným množství vody. Tento přípravek může způsobovat větší citlivost pleti na slunce. Přes den používejte společně s přípravkem fotoprotekce (SPF ≥ 15). Jde o aktivní přípravek, v případě diskomfortu oddalte jednotlivé aplikace. Parfemace přípravku souvisí s jeho účinností. Testováno na pleti se sklonem k akné.

Parametry

SUKL název

LA ROCHE-POSAY EFFACLAR Sérum 30ml

Značka

EAN

3337875722827

PDK

3989416

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]