Úvod
Moje lékárna a Galmed produkty
Moje lékárna produkty
Kotvičník forte cps.60 Moje lékárna

Kotvičník forte cps.60 Moje lékárna

Kotvičník forte cps.60 Moje lékárna

Moje lékárna produkty

Kotvičník podporuje přirozenou obranyschopnost, příznivě působí na pohlavní orgány a hormonální aktivitu, přispívá k normální funkci močové a nervové soustavy, dodává tělu energii. Celý popis

Dostupný
Lékarny

293 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

Prémiový produkt s obsahem 500 mg extraktu Kotvičníku zemního s 90% obsahem saponinů v 1 kapsli (Tribulus terrestris), společně se sibiřským ženšenem, zinkem a vitamínem B12.
Kotvičník forte je oblíben nejen mezi sportovci, ale ocení ho muži i ženy na podporu plodnosti, fyzického a mentálního zdraví a výkonu.
Obsažený zinek je v chelátové formě, která má vysokou biodostupnost.

 

Obsah v 1 kapsli                   Hmot. v 1 tbl.          % RHP*
Tribulus terrestris extrakt        500                              **
Sibiřský ženšen extrakt          100 mg                         **
Zinek ve formě chelátu              5 mg                         50
Vitamin B12                              50 µg                      2000
* % referenční hodnoty příjmu, ** není stanoveno

Doplněk stravy


Kotvičník podporuje přirozenou obranyschopnost, příznivě působí na pohlavní orgány a hormonální aktivitu, přispívá k normální funkci močové a nervové soustavy, dodává tělu energii.

Sibiřský ženšen (Eleutherococcus senticosus) podporuje fyzickou i duševní kondici, napomáhá zdravé imunitě, příznivě ovlivňuje krevní tlak a hladinu cukru v krvi.

Zinek má vztah k udržení normální hladiny testosteronu v krvi, k plodnosti a reprodukci, k normální funkci imunitního systému a k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Vitamin B12 pomáhá snížit míru únavy a vyčerpání, příznivě ovlivňuje nervový systém a psychickou činnost, napomáhá normálnímu energetickému metabolismu a je důležitý pro tvorbu červených krvinek.

Složení: Tribulus terrestris standardizovaný extrakt s 90% obsahem saponinů, Eleutherococcus senticosus extrakt, bisglycinát zinečnatý, oxid křemičitý a stearát hořečnatý rostlinného původu (protispékavé látky), kukuřičný škrob (plnidlo), kyanokobalamin, HPMC kapsle (hypromelóza).

Dávkování: 1 – 2 kapsle denně.

Upozornění: Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy.  Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí.

Hmotnost: 44 g

GALMED a.s., Těšínská 1349/296, 716 00 Ostrava-Radvanice, Česká republika

Parametry

SUKL název

Kotvičník forte cps.60 Moje lékárna

Značka

Výrobce

EAN

8594058235177

PDK

4831591

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]