Úvod
Volně prodejné léky
Spánek, stres
KNEIPP Kozlík tbl.flm.90x500mg

KNEIPP Kozlík tbl.flm.90x500mg

KNEIPP Kozlík tbl.flm.90x500mg

Spánek, stres

Bylina kozlík je jedna z nejdéle známých léčivých rostlin. Je to skvělý pomocník při lehkém nervovém vypětí a při poruchách spánku. Dodává organismu klid a vyrovnanost. Celý popis

Dostupný
Lékarny

306 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

Popis Produktu

Tradiční rostlinný léčivý přípravek Kneipp Kozlík obsahuje účinnou látkou Valerianae radix pulverata. Pomáhá zmírnit lehké příznaky psychického stresu, bojovat proti projevům nespavosti a podporuje kvalitní spánek. Použití tohoto tradičního rostlinného léčivého přípravku je založeno výlučně na zkušenosti z dlouhodobého použití. Použití

Použití

Dávkování:

  • Ke zmírnění lehkých příznaků psychického stresu užívají dospělí a dospívající ve věku od 12 let: 1-2 potahované tablety až 3krát denně. K podpoře spánku užívají dospělí a dospívající ve věku od 12 let: 1-2 potahované tablety 1/2 hodiny až 1 hodinu před ulehnutím ke spánku. Maximální denní dávka je 8 potahovaných tablet. Délka užívání tohoto léčivého přípravku není zásadně omezena.

Způsob podání:

  • Potahované tablety se polykají nerozžvýkané, s dostatečným množstvím tekutiny (nejlépe se sklenkou pitné vody). V informaci o užívání je pacient upozorněn na to, aby při přetrvávajících potížích vyhledal lékaře.

Složení

Léčivá látka:

  • Valerianae radix 

Pomocné látky:

  • magnesium-stearát, koloidní bezvodý oxid křemičitý, krospovidon, šelak, mastek, arabská klovatina usušená rozprášením, částečné vyšší nasycené acylglyceroly.

Další informace

Bezpečnost během těhotenství a kojení nebyla stanovena. Jako preventivní opatření se vzhledem k nedostatku údajů použití v době těhotenství a kojení nedoporučuje. O podávání tohoto léčivého přípravku u dětí nejsou dostupné dostatečné studie. Proto se podávání Kozlíku Kneipp dětem do 12 let nedoporučuje.

Parametry

SUKL název

KNEIPP Kozlík 500mg tbl.flm.90

Značka

Farmakoterapeutická skupina

PSYCHOLEPTIKA

EAN

4008233027883

PDK

3347250

SUKL kód

0079582

ATC

KOZLÍKOVÝ KOŘEN

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]