Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Vlasová
Výživa vlasů
Séra na vlasy
KLORANE Sérum chinin a BIO protěž alpská 100ml

KLORANE Sérum chinin a BIO protěž alpská 100ml

KLORANE Sérum chinin a BIO protěž alpská 100ml

Séra na vlasy

Navrženo pro všechny typy vlasů. Tento velice efektivní koncentrát účinkuje na vlasové pokožce a zlepšuje sílu a vitalitu vlasů díky: Chinin a kofein – posilují vlasová ložiska ve vlasové pokožce a zpomalují vypadávání vlasů BIO Protěž alpská – napomáhá regulovat vlasové cykly a aktivovat růst B vitaminy a mangan – pro podporu mikrocirkulace na vlasové pokožce. Celý popis

Dostupný
Lékarny

1 011 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Stres, poporodní stavy, vyčerpání, genetika…
Navrženo pro všechny typy vlasů. Tento velice efektivní koncentrát účinkuje na vlasové pokožce a zlepšuje sílu a vitalitu vlasů díky:

  • Chinin a kofein – posilují vlasová ložiska ve vlasové pokožce a zpomalují vypadávání vlasů
  • BIO Protěž alpská – napomáhá regulovat vlasové cykly a aktivovat růst
  • B vitaminy a mangan – pro podporu mikrocirkulace na vlasové pokožce.

Chinovník, keř pocházející z Jižní Ameriky, je tradičně využíván pro jeho posilující a tonizující schopnosti, jeho kůra je přirozeně bohatá na chinin, molekulu se silnými stimulačními vlastnostmi a BIO Protěž alpská, květ rostoucí v Alpách známý svou odolností vůči extrémním podmínkám. Získali jsme dvě aktivní ingredience, u nichž je prokázáno, že synergicky působí na vypadávání vlasů.

Návod k použití:

Aplikujte 10 stříknutí na celou vlasovou pokožku na suché anebo ručníkem vysušené vlasy. Vmasírujte. Neoplachujte. Sérum se doporučuje používat třikrát týdně po dobu 3 měsíců.

Upozornění:

Nestříkejte v blízkosti očí. Zamezte kontaktu s očima. Nevdechujte. Používejte v dobře větraných prostorách. Nevhodné pro děti. Nepoužívejte na podrážděnou a poraněnou pokožku.

 

Parametry

SUKL název

KLORANE Sérum chinin a BIO protěž alpská 100ml

EAN

3282770149432

PDK

4551777

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]