Úvod
Volně prodejné léky
Bolest a teplota
Bolest hlavy a migréna
Ibalgin 50mg/g crm.100g I

Ibalgin 50mg/g crm.100g I

Ibalgin 50mg/g crm.100g I

Bolest hlavy a migréna

Analgetikum ve formě krému, potlačuje bolest, tlumí zánět a snižuje otok, k léčbě poranění šlach, svalů a kloubů, jako je podvrtnutí, natažení, zhmoždění, dobře se vstřebává, bez parfemace, pro dospělé a dospívající od 12 let Celý popis

Dostupný
Lékarny

210 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

Ibalgin krém se používá k místní léčbě bolestivých poranění šlach, svalů a kloubů s otoky nebo bez otoků, např. podvrtnutí, natažení, zhmoždění.

Po poradě s lékařem se Ibalgin krém používá také k léčbě zánětu šlach a svalových úponů při revmatizmu měkkých tkání, k léčbě bolesti při degenerativních onemocněních kloubů kolen a rukou (artróza), při bolestivém povrchovém zánětu žil.
Při silných bolestech je vhodné, po poradě slékařem nebo lékárníkem, léčbu doplnit podáním tablet s obsahem ibuprofenu (např. Ibalgin 400).

Ibalgin krém je určen dospělým a dospívajícím od 12 let.
Ibalgin krém je volně prodejný lék k vnějšímu použití. Obsahuje ibuprofenum. Pozorně čtěte příbalovou informaci a poraďte se s lékařem nebo lékárníkem. 

Dávkování: 

Na postižené místo 3–4krát denně nanášejí 4–10 cm dlouhý proužek krému, který si lehce vetřete do kůže. Při rozsáhlých a bolestivých krevních výronech se může zpočátku místo ošetřené krémem překrýt neprodyšným obvazem. Po nanesení krému si umyjte ruce, pokud ošetřovaná místa nejsou právě na rukách.
Pokud při poraněních nedojde do 7 dnů k ústupu obtíží nebo naopak dojde ke zhoršení, přerušte léčbu a obraťte se na lékaře. Bez porady s lékařem nepoužívejte přípravek déle než 2 týdny.

Těhotné (v prvním a druhém trimestru těhotenství) a kojící ženy mohou na výslovné doporučení lékaře přípravek krátkodobě použít. Přípravek se nemá používat v posledních třech měsících těhotenství.

Složení: Čípkový základ W 35, Střední nasycené triacylglyceroly, Cetylstearylalkohol, Ethoxylované alkoholy C12-16,, Monoacylglyceroly nasycených vyšších mastných kyselin, Karbomer 980, Trolamin, Methylparaben, Propylparaben, Propylenglykol, Čištěná voda

Parametry

SUKL název

Ibalgin 50mg/g crm.100g I

Farmakoterapeutická skupina

LOKÁLNÍ LÉČIVA K TERAPII BOLESTÍ SVALŮ A KLOUBŮ

EAN

8595116527937

PDK

4594082

SUKL kód

0254308

ATC

IBUPROFEN

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]