Úvod
Zdravá strava, čaje a bylinky
Čaje
Herbofit Bylinný čaj Šalvěj 20x1.5g

Herbofit Bylinný čaj Šalvěj 20x1.5g

Herbofit Bylinný čaj Šalvěj 20x1.5g

Čaje

Šalvěj lékařská přispívá k hormonální rovnováze a menopauzálnímu komfortu u žen. Podporuje normální trávení, normální funkci dýchacího systému a přirozenou obranyschopnost. Působí jako antioxidant a snižuje pocení. Celý popis

Dostupný
Lékarny

55 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

Bylinný čaj Šalvěj, 20 nálevových sáčků

Šalvěj lékařská přispívá k hormonální rovnováze a menopauzálnímu komfortu u žen. Podporuje normální trávení, normální funkci dýchacího systému a přirozenou obranyschopnost. Působí jako antioxidant a snižuje pocení. Dá se používat i zevně k výplachu dutin ústní a kloktání.

Zdravotní tvrzení

Šalvěj lékařský (Salviae herba) přispívá k:

  • hormonální rovnováze a menopauzálnímu komfortu
  • normálnímu trávení
  • přirozené obranyschopnosti
  • normální funkci dýchacího systému
  • snížení pocení

Zevně se dá použít k výplachům dutiny ústní a kloktání.

Dávkování a způsob podání

1 nálevový sáček se přelije 1/4 l vroucí vody a nechá se 15 minut vyluhovat v přikryté nádobě. Nesmí se vařit. Nálev se připravuje vždy čerstvý, bezprostředně před použitím. Nálev se pije teplý. Podává se jeden šálek 2x denně.

Příprava

1 nálevový sáček se přelije 1/4 l vroucí vody a nechá se 15 minut vyluhovat v přikryté nádobě. Nesmí se vařit. Nálev se vždy připravuje čerstvý, bezprostředně před použitím. Nálev se pije teplý. Podává se jeden šálek 2x denně.

Upozornění

Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Při přecitlivělosti může ojediněle vzniknout alergická reakce. Nepřekračujte doporučené dávkování. Nenahrazuje pevnou stravu. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Uchovávání

Vsuchu při teplotě do 25 ˚C a vlhkosti do 70%

Parametry

SUKL název

Herbofit Bylinný čaj Šalvěj 20x1.5g

EAN

8594058236709

PDK

3561926

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]