Úvod
Doplňky stravy
Imunita
GS Vápník Hořčík Zinek tbl.130

GS Vápník Hořčík Zinek tbl.130

GS Vápník Hořčík Zinek tbl.130

Imunita

Prémiový multiminerál s vitaminy určený pro zdravé kosti, zuby, vlasy, nehty, kůži a pro dobrou imunitu. Obsahuje zesílené množství minerálů – vápník, hořčík, zinek – navíc obohacené o komplex dalších 6 minerálů a vitaminů.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

219 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

Minerální látky a stopové prvky jsou velmi důležité pro fungování lidského organismu. Účastní se řady biochemických procesů, slouží ke stavbě tkání, k regulaci látkové přeměny atd. Tělo si je neumí vyrobit samo, je tedy odkázáno na jejich příjem ze stravy a vody.

Minerály a stopové prvky obsažené v přípravku GS Vápník, Hořčík, Zinek PREMIUM patří mezi ty nejdůležitější a podílejí se na základních fyziologických procesech. Navíc obohaceno o vybrané vitaminy, které spolu s minerály přispívají k udržování silných kostí, zubů, vlasů, pokožky a imunity.

GS Vápník, hořčík, zinek & 6 minerálů a vitaminů, zesílené složení pro zdravé kosti, zuby, vlasy, nehty, pokožka a podporu imunity. Hořčík a vápník jsou v přípravku v optimálním poměru 2:1 a navíc je přípravek obohacen o vitaminy D a K, které napomáhají výrazně lepšímu vstřebávání a využití vápníku v lidském těle.

Výhody výrobku

  • Zesílené složení obohacené o dalších 6 minerálů a vitaminů.
  • Vysoká dávka 400 mg vápníku pro zdravé a silné kosti a zuby.
  • Extra silná dávka vitaminu D, B6, zinku a mědi pro podporu imunity.
  • Vitamin D3 navíc podporuje vstřebávání vápníku a jeho uložení do kostí.
  • Hořčík pro normální funkci svalů a činnost nervové soustavy.
  • Zinek, měď a vitamin B6 podporují dobrou imunitu a je důležitý pro udržení zdraví pokožky, vlasů a nehtů.
  • Navíc je složení obohaceno o biotin, který je důležitý pro udržení zdraví pokožky a vlasů.

Proč užívat

 

Pro koho je vhodný

  • Seniory
  • Ženy po menopauze
  • Sportovce
  • Fyzicky pracující

Popis složek

Vápník

Vápník je potřebný pro všechny živé organismy. Je základní součástí kostí a zubů, nachází se i ve svalech, krvi a dalších tělesných tkáních a přispívá k jejich správnému fungování.

Hořčík

Nejvíce hořčíku v lidském těle se nachází v kostech, dále ve svalech, ale také např. v červených krvinkách. Přispívá ke snížení míry únavy, k podpoře psychické i nervové činnosti a činnosti svalů, kostí a zubů. Podílí se také na získávání energie z potravy.

Zinek

Zinek má v těle řadu biologických funkcí a hraje velmi důležitou roli pro správné fungování imunitního systému. Navíc působí jako silný antioxidant, je důležitý pro dobrý stav pokožky, vlasů a nehtů, pro zdravé kosti a podporuje dobrý zrak.

Měď

Podílí se na správné činnosti centrálního nervového systému, imunitního systému, pigmentaci pokožky a vlasů, je součástí pojivových tkání.

Mangan

Ovlivňuje energetický metabolismus a podporuje zdraví kostí a správnou stavbu pojivových tkání. Je také důležitý antioxidant, přispívá tedy k ochraně buněk před volnými radikály.

Minerály v přípravku GS Vápník, hořčík, zinek jsou navíc obohaceny o vybrané vitaminy, které spolu s minerály přispívají k udržování silných kostí, zubů, vlasů, pokožky a imunity.

Vitamin D3

Vitamin D3 je přirozeně se vyskytující forma vitaminu D. Účinkem slunečního záření se vytváří v kůži a hraje důležitou roli pro naše celkové zdraví. Napomáhá správnému využití vápníku v těle, a proto jej také potřebujeme pro zdravé kosti a zuby.

Vitamin B6

Vitamin B6 patří mezi nejdůležitější vitaminy. Podílí se na tvorbě červených krvinek, podporuje imunitní systém, psychickou i nervovou činnost, energetický metabolismus a přispívá ke snížení únavy.

Vitamin K

Vitamin K hraje důležitou roli při mineralizaci kostí a při srážení krve. Tento vitamin dokáží vyrobit bakterie v tenkém střevě. Pokryjí tím zhruba polovinu doporučeného denního příjmu. Druhou polovinu si tělo získává z potravy.

Biotin

Biotin řadíme mezi vitaminy skupiny B. Někdy se označuje také jako vitamin H, protože pomáhá udržovat zdravou kůži a vlasy (z německého Haut und Haar). Ovlivňuje také psychickou a nervovou činnost a metabolismus živin a energie.

Kdy užívat

Vhodné užívat při zvýšené fyzické námaze, pro podporu imunity a s přibývajícím věkem.

Parametry

SUKL název

GS Vápník Hořčík Zinek tbl.130

Značka

GS

Výrobce

EAN

8595693301180

PDK

4957370

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]