Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Pleťová séra
FC Rosaceutical emulze proti zčervenání pok.50ml

FC Rosaceutical emulze proti zčervenání pok.50ml

FC Rosaceutical emulze proti zčervenání pok.50ml

Pleťová séra

Biotechnologická emulze FC Rosaceutical proti zčervenání byla speciálně vyvinuta na lokalizovaná zarudnutí normální a silně reaktivní pleti obličeje. Celý popis

Dostupný
Lékarny

529 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Trápí vás zarudlé skvrny na tvářích? Vsaďte na Biotechnologickou emulzi, která byla speciálně vyvinuta na lokalizovaná zarudnutí normální a silně reaktivní pleti obličeje. FC Rosaceutical proti zčervenání pokožky obsahuje retinaldehyd C.T., který působí příznivě především na vrchní části pokožky, a současně zmenšuje viditelnost povrchových žilek.

Výsledek
působí na lokalizovaná zarudnutí pokožky tváře
zmenšuje viditelnost povrchových žilek
pro normální a silně reaktivní pokožku

Použití
Odstraňte víčko z přípravku a jemným tlakem vytlačte potřebné množství emulze na ukazováček. Pozor! Při rychlém stlačení dávkovače může dojít k nasáknutí vzduchových bublinek, což by ztížilo další práci.
Emulzi nanášejte na čistou a suchou pokožku.
Po nanesení přípravku počkejte cca 10 minut, až potom pokračujte s dalšími kosmetickými přípravky, které běžně používáte.
Zpočátku používejte 2x denně (ráno a večer). Jakmile se dostaví požadovaný efekt postačí udržovací dávka 1x denně.

Upozornění

Výrobek je velmi dobře snášen, vzhledem k jeho vysoké účinnosti však doporučujeme otestovat reakci pokožky nanesením nejprve na malou oblast. Než přistoupíte k první aplikaci počkejte 24 hodin. Pokud mezitím pocítíte podráždění nebo zvýšenou citlivost, přestaňte přípravek používat. Zabraňte styku s očima. Pokud se výrobek dostane do očí, vypláchněte je důkladně vodou a jemně je osušte. 

Parametry

SUKL název

FC Rosaceutical emulze proti zčervenání pok.50ml

EAN

7640119234434

PDK

3989457

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]