Úvod
FC Decoletteceutical emulze vypínání dekoltu 125ml

FC Decoletteceutical emulze vypínání dekoltu 125ml

FC Decoletteceutical emulze vypínání dekoltu 125ml

Celý popis

Dostupný
Lékarny

608 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Zpevňující a tvarující emulze Decoletteceutical, určená na formování, vypínání a zpevnění krku, dekoltu a paží je založena na liftingovém komplexu, který vytvaruje krásné ženské tvary. Díky účinným látkám nacházejících se v přípravku může být účinek okamžitý. Aktivní molekula - peptid, která je obsažena v biotechnologické emulzi, po nanesení proniká přes povrch pokožky a dosahuje až fibroblastové buňky. Důležitou předností je, že tento účinek lze uplatnit bez zákroků plastické chirurgie. Pomáhá udržet pevnost pokožky na krku, dekoltu a pažích. Obnovuje podpůrné tkáně na těchto oblastech a poskytuje ochranu před škodlivým účinkům volných radikálů, které s postupujícím časem způsobují předčasné ochabování pokožky.

Decoletteceutical biotechnologická emulze obsahuje jako aktivní složku syntetický mikrofragment nejúčinnější bílkoviny kůže - kolagen. Účinná látka přípravku - biotechnologicky získávaný mikrofragment přírodního kolagenu; spouští stimulaci kolagenové syntézy; je schopen nahradit kolagenové injekce nebo jiné prostředky a metody ošetření vrásek.

Dobrovolníci, kteří se zúčastnili klinických zkoušek účinných látek zaznamenali hydratační účinek u 92%, zjemňující účinek u 80%, 76% dobrovolnic uvedlo, že "zvláčňuje pokožku". 86% respondentů uvedlo, že přípravek "redukuje vrásky a již vytvořené čáry".

SLOŽENÍ:

Aqua, Butylene Glycol, Juglans Regia(Walnut) Leaf Extract, Juglans Regia(Walnut) Shell Extract, Centella Asiatica Extract, Pyrus Germanica Extract, Lecithin, Paraffinum Liquidum, Butylene Glycol, Carbomer, Polysorbate20, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyacrylamide, C12-14 isoparafin, Laureth-7, Glycerin, Isopropyl Myristate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, C12-14 Pareth-30, Glyceryl Stearate, Aloe Barbadesis, Triethanolamine, Parfum

POUŽITÍ:

Jemným stlačením dávkovače vytlačte potřebné množství emulze na prsty, a krouživou masáží naneste na celou oblast krku, dekoltu a paží.
Pro dosažení optimálních výsledků nanášejte Decoletteceutical biotechnologickou emulzi dvakrát denně (ráno a večer) po dobu 30 dní, pak nanášejte jednou denně, aby se mladistvý vzhled udržel.

Parametry

SUKL název

FC Decoletteceutical emulze vypínání dekoltu 125ml

EAN

7640119234700

PDK

4742665

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]