Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Pleťová séra
ESTHEDERM Intensive vitamine C2 serum 10ml

ESTHEDERM Intensive vitamine C2 serum 10ml

ESTHEDERM Intensive vitamine C2 serum 10ml

Pleťová séra

Dvojitý koncentrát, který poprvé kombinuje 2 formy vitamínu C pro rychlou a dlouhotrvající účinnost Celý popis

Dostupný
Lékarny

1 134 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Dvojitý koncentrát, který poprvé kombinuje 2 formy vitamínu C pro rychlou a dlouhotrvající účinnost

Vitamin C, respektive jeho vysoce stabilní a účinná forma – ascorbyl glukosid, svým dvojím účinkem na depigmentaci účinně a dlouhodobě bojuje s pigmentovými skvrnami. Ty postupně blednou, ztrácejí se. A nejen to! Aktivní formy vitamínu C mají pozitivní vliv na tvorbu a organizaci kolagenu. Jsou výborným nástrojem omlazující péče. Toto sérum navíc obsahuje také 10% kyselinu askorbovou, která má na pigmentové skvrny a rozjasnění pleti okamžitý vliv. Antioxidační účinky derivátů vitamínu C i účinky na posílení imunitního systému buněk dostávají pokožku do nebývalé kondice. Patentovaná technologie CELLULAR WATER stimuluje energii pokožky, účinně bojuje proti volným radikálům a podporuje dobře fungující energetický metabolismus. Vytváří optimální, přirozené prostředí pro kožní buňky, zde i pro naplno a správně fungující pokožku.

Pleť je zářivá, pigmentové skvrny vyblednou a pleť je vyhlazená.

Hyperpigmentace, nerovnoměrná barva pleti a nedostatek jasu. Pro boj proti fádní pokožce v zimě

Nanášejte ráno a večer na vyčištěnou pokožku obličeje, krku a dekoltu. Nejvyšších výsledků k odstranění pigmentových skvrn a rozjasnění pleti dosáhnete kombinací s INTENSIVE VITAMINE C gel-krémem, pro zpevnění pleti a vyhlazení vrásek je bezvadnou volbou kombinace s krémy ACTIVE REPAIR nebo LIFT & REPAIR. V rituálu pro krásnou a zdravou pleť nesmí po vyčištění pleti chybět ani CELLULAR WATER MIST a CELLULAR WATER ESSENCE a na úplný závěr rituálu krásy CITY PROTECT SPRAY. Pro efektivní výsledek doporučujeme použít 2 balení séra.

Návod k použití Intensive Vitamine C2 Concentrate:

Při prvním použití se prášek a emulze smíchají a vytvářejí velmi lehkou a svěží texturu, která se rychle vstřebává a zůstává stabilní po dobu 14 dnů. Používejte ráno a večer před gelovým krémem INTENSIVE VITAMIN C. Doporučujeme ošetření alespoň 2 lahvičkami, abyste účinně působili proti tmavým skvrnám, nedostatku jasu a nerovnoměrné barvě pleti.

Obraťte uzavřenou lahvičku a odstraňte ochrannou fólii na dně. Dvakrát silně stiskněte aktivní tlačítko a 15 sekund protřepávejte, aby se obě formy vitamínu C dobře promíchaly. Otevřete lahvičku, stiskněte aktivní tlačítko a dávkujte sérum podle potřeby.

Parametry

SUKL název

ESTHEDERM Intensive vitamine C2 serum 10ml

Značka

EAN

3461020000543

PDK

4802774

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]