Úvod
DIAMizin Forte 75 tablet

DIAMizin Forte 75 tablet

DIAMizin Forte 75 tablet

Nový a silnější zabiják cukru¹. Obohacen o morušovník, chrom, vitaminy B6, B12 a B9. 
Celý popis

Dostupný
Lékarny

405 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

Nový a silnější zabiják cukru!¹

Obohacen o:
• Extrakt morušovníku
• Chrom
• Vitaminy B6, B12 a B9

SILNĚJŠÍ A ÚČINNĚJŠÍ SLOŽENÍ*

DIAMizin® Forte je obohacen o účinný extrakt morušovníku, chrom, vitaminy B6, B12 a B9, díky kterým přípravek pomáhá udržovat správnou hladinu glukózy v krvi po jídle¹.
Společně s extraktem ¹Gymnema sylvestre pomáhá udržovat normální hladinu glukózy v krvi, přispívá ke snížení chuti na sladké a zlepšuje využití glukózy v tkáních (příznivě ovlivňuje tzv. inzulínovou rezistenci).
Komplexní složení přispívá k udržení normálního energetického metabolizmu.

Doporučené dávkování: Pro rychlejší nástup účinku 3x denně 1 tableta (před jídlem), pro udržení účinku 2x denně 1 tableta. Nepřekračujte doporučené denní dávkování!

Upozornění: Výrobek není určen osobám do 20 let, těhotným a kojícím ženám. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí! Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou ze složek přípravku. Současné použití s antidiabetiky konzultujte se svým lékařem či lékárníkem.

Skladování: Skladujte v suchu a temnu při teplotě 15–25 °C. Nevystavujte ani krátkodobě vyšším teplotám a slunečnímu záření.

Silnější a účinnější složení oproti *DIAMizin Gurmar.

Složení: Extrakt Gymnema sylvestre (25 % gymnemových kyselin) 200 mg, extrakt z listů moruše bílé (Morus Alba) 100 mg, pyridoxin hydrochlorid (vitamin B6) 1 mg, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová - vitamin B9) 200 μg, pikolinát chromitý (chrom) 100 μg, kyanokobalamin (vitamin B12) 1,25 μg; plnidlo: celulóza; plnidlo: sodná sůl karboxymethylcelulózy; protispékavá látka: stearan hořečnatý; plnidlo: sorbitol; protispékavé látky: oxid křemičitý, kyselina stearová; leštící látka: akáciová guma; stabilizátor: karagenan.

Upozornění:  Výrobek není určen osobám do 20 let, těhotným a kojícím ženám.

Doporučené dávkování: Pro rychlejší nástup účinku 3x denně 1 tableta (před jídlem), pro udržení účinku 2x denně 1 tableta. Nepřekračujte doporučené denní dávkování!

 

Parametry

SUKL název

DIAMizin Forte 75 tablet

EAN

8594027710698

PDK

5026787

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]