Úvod
Doplňky stravy
Imunita
Cetebe vitamin C 500mg cps.60

Cetebe vitamin C 500mg cps.60

Cenový hit
CETEBE_Vitamin C 500 mg_60 cps.png

Cetebe vitamin C 500mg cps.60

Imunita

Cetebe Vitamin C 500 mg s postupným uvolňováním je doplněk stravy, který jedinečným způsobem zásobuje organismus vitamínem C po celý den. Unikátní TECHNOLOGIE ČASOVÝCH PERLIČEK. Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému. Celý popis

Dostupný
Lékarny

193 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

Doplněk stravy (zdravotní tvrzení viz dlouhý popis)

Určeno pro: Pro děti od 9 let, dospělé

Oblast léčby: imunita, vitamin c

Cetebe Vitamin C 500 mg s postupným uvolňováním je doplněk stravy, který jedinečným způsobem zásobuje organismus vitamínem C po celý den. Vitamin C přispívá:
- k normální funkci imunitního systému
- k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév, chrupavek, kostí, kůže a dásní
- k normálnímu energetickému metabolismu
- k normální činnosti nervové soustavy
-  k normální psychické činnosti
- k ochraně buněk před oxidativním stresem
- ke snížení míry únavy a vyčerpání,
- k udržení normální funkce imunitníhy systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm.

Vitamín C si nedokáže lidské tělo samo vyrobit, proto je třeba přijímat jej z potravy. V případech, kdy je organismus vystaven vyšší tělesné nebo psychické zátěži, v zimním období, v době zvýšeného výskytu infekčních onemocnění, ale také v těhotenství a při kojení je vhodné dávkování vitamínu C zvýšit.

Kapsle Cetebe dodávají organismu vitamín C jedinečným způsobem, a to prostřednictvím TECHNOLOGIE ČASOVÝCH PERLIČEK™, z nichž se vitamín C uvolňuje postupně až 12 hodin. To je v případě vitamínu C zásadní vlastnost, protože nárazové silné dávky z běžných tablet se v těle neukládají a velmi rychle se vylučuje močí.

Výhoda vitaminu C s postupným uvolňováním spočívá v téměř kompletním vstřebání vitaminu C dodaného do organizmu (při jednotlivé dávce 1000 mg je to až 98,6%). U vitaminu C s okamžitým uvolněním při dávce nad 200 mg může poklesnout vstřebání až na přibližně 33% a zbyteks se bez užitku vyloučí. Technologie postupného uvolňování tak umožňuje nejen ekonomičtější užívání vitaminu C, ale i zlepšené využití vitaminu C tkáněmi.

Přípravek je určen dospělým a dětem od 9 let.

Složení: účinná látka: kyselina L-askorbová, obal: želatina, potahová látka: šelak, plnivo: sacharóza, čištěná voda, kukuřičný škrob, látka upravující povrch: talek, stabilizátor: kyselina vinná, barvivo: riboflavin (E101), emulgátor: kyselina stearová

Dávkování: 1 kapsle denně

Upozornění: Cetebe je doplněk stravy. Přípravek je určen dospělým a dětem od 9 let. Není určeno dětem do 9 let. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí a při teplotě do 25°C. Cetebe je registrovaná ochranná známka společnosti STADA.
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplněk stravy není určen jako náhrada pestré a vyvážené stravy.

Parametry

SUKL název

Cetebe Vitamín C 500mg cps.60

EAN

4011548030523

PDK

4541745

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]